joi, iunie 17, 2021

Știm toți că un stil de viață sănătos este cheia unei siluete armonioase, unde se regăsesc activitatea fizică și alimentația sănătoasă.

Însă dimineața, foarte multe persoane au câteva obiceiuri care le

afectează silueta.

Dacă nu beți un pahar cu apă călduță. Dimineața, pe stomacul gol, apa călduță echilibrează organismul, accelerează metabolismul și veți primi o doză zdravănă de energie.

Dacă vă îmbrăcați pe întuneric. Faceți lumină imediat cum vă treziți, fie că e artificială sau naturală, vă veți simți mai energizați.

Dacă nu vă întindeți. Trebuie să faceți câteva mișcări și întinderi, pentru a avea un nivel al energiei corespunzător.

Dacă veți consuma carbohidrați necorespunzători. Evitați carbohidrații nesănătoși și produsele de patiserie și alegeți carbohidrați buni, cum

ar fi: fulgi de ovăz, mere, quinoa, pâine integrală, iaurt grecesc cu mango, banane sau fructe de pădure.

Dacă vă alegeți o ținută care nu e comodă. O ținută incomodă vă va da un stres pe parcursul zilei și nici nu vă va încuraja să faceți vreo plimbare pentru a mai da jos din calorii.

Dacă vă verificați poșta electronică. Dacă începeți cu treaba de dimineață, să fiți siguri că nu veți mai avea timp de înviorare sau de un mic dejun sănătos, lucru care va poate aduce kilograme în plus.

Dacă nu vă cântăriți. Kilogramele se acumulează ușor, e bine să acționați când se depun 2, 3 în

plus. Dacă nu vă cântăriți perioade îndelungate, s-ar putea să fiți uluiți când vă veți urca pe cântar.

Dacă săriți peste micul dejun. Metabolismul se dă peste cap, dacă săriți peste micul dejun. Când mâncați dimineața, nivelul glucozei se stabilizează, iar energia crește, așadar nu săriți peste cea mai importantă masă a zilei.

Dacă dormiți prea mult. Somnul necesar este vital. Însă cel în exces vă tulbură, vă ia din timpul alocat rutinei zilnice sănătoase și vă stresează. Așadar, ridicați-vă din pat când sună ceasul, nu mai amânați!

Ultimele stiri

Parteneri