marți, iunie 6, 2023

Harta astrală a președintelui Putin descifrată. Cristina Demetrescu: „A început războiul care are menirea să-l răstoarne de pe soclu. Are o karmă distructivă”.

Harta natală, sau astrograma natală, este o „fotografie” a cerului în momentul nașterii, deasupra locului nașterii, în momentul venirii pe lume a unei persoane.

Pentru astrologi reprezintă o formă fundamentală de autocunoaștere, din care pot afla elemente fundamentale despre viața unui om. De exemplu, horoscopul natal poate evidenția greșelile comise în trecut și găsirea soluțiilor pentru ieșirea din impas.

Te-ar mai interesa: Intrarea Coreei de Nord în OMS stârnește indignare...

Cristina Demetrescu:  „A început războiul care are menirea să-l răstoarne de pe soclu. Are o karmă distructivă”

Recent, astrologul Cristina Demetrescu a analizat harta astrală a președintelui rus Vladimir Putin în cadrul unei emisiuni la Antena 3.

A reieșit că Soarele lui Vladimir Putin este aliniat cu două planete grele, Saturn și Neptun. Cum se traduce, de fapt, acest lucru?

„Cum de nu reușește Vladimir Putin să obțină ceea ce își propune? Din punct de vedere astral, planetele pentru Vladimir Putin sunt jos și pe acest lucru mă bazez când spun că el a început războiul care are menirea să-l răstoarne de pe soclu.

Între 29 ianuarie și 30 mai planetele sunt foarte puternic aglomerate pe un colțișor de cerc. Din cauza asta toată atenția noastră este concentrată spre o singură scenă. Nu mai contează nimic, doar ce se întâmplă în Ucraina.

Te-ar mai interesa: Setea excesivă care nu poate fi potolită: Din ce c...

Pentru Vladimir Putin planetele sunt în josul hărții, ceea ce înseamnă că această forță magnetică astrală îl dă în jos. Este zodia Balanței, iar balanța este echilibrată atunci când ai grijă de acest echilibru.

Vorbim despre dezechilibre majore și extremism. Este un om puternic prin simplul fapt că Soarele lui este aliniat cu două planete grele, Saturn și Neptun și amplifică capacitățile și puterea. Îi dau o imagine mult amplificată față de ceea ce este el ca om și pregătirea lui. Pozițiile pe harta lui Vladimir Putin, atât a mamei cât și a tatălui, sunt extrem de proaste și extrem de critice.

Te-ar mai interesa: Ce este cancerul rectal și cum se diferențiază de ...

Asta ne arată un om cu un background destul de dificil, de educație precară. Această Balanță este puternic interesantă de lux, de etichetă. Undeva în interiorul lui se manifestă acest extremism. Vine cu o karmă distructivă. Pe karma lui există o lună neagră, care este un demon, și un Pluto care înseamnă zeul infernului. Vine programat să distrugă.”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu.

Te-ar mai interesa: Avertismentul experților: Cea mai mortală boală in...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private