marți, mai 17, 2022

Hidratarea este esențială pentru organism, deoarece este responsabilă pentru detoxifierea și curățarea organismului. Aceasta este foarte importantă pentru sănătate și buna funcționare a corpului.

Dacă fără alimente corpul nostru poate supraviețui pentru câteva săptămâni, fără apă poate rezista numai câteva zile. Apa este implicată în toate procesele organismului, fiind cea mai bună metodă de purificare a organismului.

Te-ar mai interesa: Boala de care suferi dacă ai mereu arsuri în capul...

Totuși, există persoane cărora nu le place să bea apa simplă și preferă sucuri, ceea ce nu este o alegere înțeleaptă pe termen lung. Iată ce poți pune în apă dacă nu îți place să o bei simplă.

Ce pui în apa normală ca să te hidratezi în mod sănătos?

Patricia Rusu, nutriționist, dezvăluie câteva elemente pe care le poți adăuga în apa normală, simplă, pentru a obține o hidratare optimă și sănătoasă.

Bei apă suficientă? Poate da. Dar o bei în așa fel încât să te și hidrateze pe interior, la nivel celular? Poate “reții apă,” poate bei câte 3 litri pe zi, dar ai pielea foarte uscată… nu mai înțelegi nimic!?!

Te-ar mai interesa: Cum știi dacă mănânci sănătos sau nu? Cea mai bună...

CHEIA HIDRATĂRII DE SUCCES = rutina. Ai una?

Hidratarea este foarte importantă dimineața și pe tot parcursul zilei. Știai deja asta, însă poate nu te-ai gândit că nu trebuie să fie neapărat … plictisitoare.

Sursa: Unsplash

Din contră, cu cât este mai atrăgătoare, cu atât are șanse să se transforme într-un obicei care îți va susține sănătatea pe termen lung sau poate chiar într-un … ritual.

Te-ar mai interesa: Cum dizolvi în mod natural cheagurile de sânge? Tr...

Iată ce poți adăuga într-un simplu pahar cu apă pentru #hidratare și o piele strălucitoare, iar când mă refer la clorofilă am în minte frunze de busuioc, mentă, rozmarin și alte ierburi aromate fresh.

Pentru a da start optim metabolismului și creierului dis de dimineață, poți adăuga electroliți naturali, cum ar fi… un vârf de cuțit de sare de mare în paharul tău cu apă la temperatura camerei. Yes, baby!

Te-ar mai interesa: Remedii naturale pentru combaterea inflamației abd...

De ce? Pentru o structura interna cu o încărcătură electrică ce este cu ușurință absorbită de corp. Apa nu mai este apă și sarea nu mai este sare.

Odată ce a fost ingerată, încărcătura electrică din soluție lucrează cu corpul să transmită semnale electrice între celule și de asemenea să asiste rinichii în menținerea echilibrului fluidelor din corp. Cool și simplu”, scrie Patricia Rusu pe o rețea de socializare.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știi despre virusul care declanșează...

Ce mai poți pune în apă?

Patricia Rusu recomandă următoarele:

  • colagen
  • ghimbir
  • pictături de magneziu
  • suc de lămâie
  • clorofilă

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private