joi, februarie 9, 2023

Horoscop 1 Decembrie: Acești nativi încep să vadă adevărata față a oamenilor. NU se mai lasă păcăliți așa ușor, cum au făcut-o până acum.

BERBEC

Tu vei performa extrem de puternic la locul de muncă. Așteptați-vă la vești bune în această direcție, spre sfârșitul zilei.

TAUR

Dragă nativ, te vei bucura de venituri financiare neașteptate. Dorințele tale se vor îndeplini fără prea mult efort.

Te-ar mai interesa: ALERTĂ ALIMENTARĂ! Chipsuri contaminate cu o subst...

GEMENI

Ai mare grijă! Există riscul ca, amintindu-ți trecutul, să atingi din neatenție amintiri mai dureroase. Lasă trecutul în urmă și concentrează-te pe prezent, doar prezentul contează!

RAC

Ritmul tău de lucru poate fi perturbat. Dacă este necesar, este bine să cauți ajutor profesional pentru a vă gestiona emoțiile. O terapie n-ar strica…

LEU

În această zi, nu ai încredere în prima impresie. Acordă-ți mai mult timp pentru a judeca o persoană pe care o vezi pentru prima dată.

FECIOARĂ

În această zi, multe lucruri noi vă vor fi de folos. Acum este momentul să permiți schimbarea în bine în viața ta.

Te-ar mai interesa: Un medic din Cuba dezvăluie rețeta naturală pentru...

BALANȚĂ

Prea multe provocări te așteaptă astăzi. Nu vă asumați sarcini suplimentare nici profesional, nici personal.

SCORPION

Tu ai multe planuri, mereu îți dorești câte ceva. Dar nu toate dorințele tale au șansa de a fi îndeplinite. Astrele te sfătuiesc să-ți temperezi ambițiile.

SĂGETĂTOR

Ziua este potrivită pentru începerea oricărei schimbări legate de muncă, casă, relații personale. Așadar, acționează! Nu mai pierde nici măcar un minut. Organizează-te și ia măsurile ce se impun.

Te-ar mai interesa: O legendă a muzicii populare considerată „Tezaur u...

CAPRICORN

Muncitor și concentrat pe atingerea obiectivelor, nativul Capricorn a acumulat multă oboseală. Chiar, când ai avut concediu ultima oară…?

Te va ajuta gândirea pozitivă să faci față oboselii care s-a acumulat în ultimul timp.

VĂRSĂTOR

Fericirea te așteaptă acolo unde ai crezut mai puțin că ar putea fi. Va fi util să ieși în afara zonei tale de confort. Nimic nu se întâmplă în zona de confort și trebuie să știi asta!

Te-ar mai interesa: Primele cuvinte ale Ecaterinei, fetița preotului N...

PEȘTI

Dragă nativ, este posibil să existe o persoană care dorește să profite de norocul tău. Dacă ai nevoie de cineva de încredere, cere ajutor prietenilor tăi, notează Realitatea.net.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private