Sari la conținut

Prinții între ei… William către Harry: Cartea ta blestemată ne va ruina familia

Prinții între ei… William către Harry: Cartea ta blestemată ne va ruina familia. De ce este prințul William atât de înverșunat împotriva acelei cărți?

 

Când toată lumea așteaptă cu sufletul la gură lansarea cărții prințului Harry, iată că familia regală nu este atât de încântată de apariția acestei cărți de memorii.

Suntem la mai puțin de două luni de această lansare a cărții ce a dat naștere unor temeri la palatul Windsor.

Potrivit unor experți regali, citați de thehollywoodgossip.com, printre care și jurnalista Katie Nicholl, consideră că există o șansă mare ca relația dintre Printul Harry și Printul William să nu supraviețuiască în urma apariției cărții.

„Cand Harry s-a retras din indatoririle sale regale, a fost foarte dificil pentru William si cred ca de aceea aceasta ruptura nu a fost rezolvata, pentru ca, stii, William nu-l poate ierta complet pe Harry pentru ceea ce a facut”,  a spus Nicholl.

Sursa: thehollywoodgossip.com

„A avut un impact imens asupra lui, asupra Printesei Catherine, asupra tinerei lor familii.

I-a pus in acel gen de centru. I-a mutat in centrul scenei mult mai devreme decat ar fi fost altfel.”

De ce se simte William trădat

Nicholl a explicat ca ea crede ca William se simte tradat dupa ce l-a vazut pe fratele sau renuntand la relatia lor dupa o viata intreaga de sprijin reciproc.

„Cred ca William se asteptase intotdeauna sa aiba sprijinul fratelui sau. Si cred ca nu a fost doar faptul ca Harry a ales sa plece si sa se retraga”, a  mai explicat experta.

„Daca are de gand sa spuna totul in sensul cel mai literal, ar putea reprezenta foarte probabil incendierea finala a oricaror punti subrede care raman intre el si familia sa”, a adaugat expertul regal Daniela Elser, mai notează thehollywoodgossip.

Momentul publicării cărții este ciudat…

De ce sa asteptati pana dupa sezonul potential profitabil al cumparaturilor de Craciun, cand memoriile sunt gata acum?

„Ar putea momentul aparitiei cartii lui Harry sa fie un truc pentru a se asigura ca ajunge pe primul loc pe listele de bestselleruri, avand in vedere posibila lipsa de concurenta?”, se intreaba retoric Elser.

„Este posibil ca manuscrisul finit sa fie mult mai putin exploziv decat ar fi crezut cineva? Ar fi perfect de inteles daca Harry a avut al doilea, al treilea sau al 17-lea gand despre aceasta autobiografie.”

De asemenea,  jurnalistul Simon Heffer a confirmat ca noul Print de Wales este „ingrozit de comportamentul general al fratelui sau” si „pur si simplu nu-i vine sa creada ca va publica aceasta carte”.

Heffer a adaugat, totusi, ca exista motive sa credem ca aceasta carte ar putea fi mai blanda decat se asteapta multi, scrie noutati.info.

Totodată, Heffer este de părere că lui Harry nu ii va „placea mult sa traiasca in exil in America” si se teme ca William nu va „accepta o reconciliere” daca el si Meghan se vor intoarce in Marea Britanie.

Rămâne de văzut dacă temerile experților se adeveresc. Mai avem de așteptat mai puțin de două luni iar timpul trece repede.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel