Sari la conținut

Horoscop 10 martie – 15 mai. Mercur în Berbec: Norocul îi favorizează pe cei curajoși

Imagine creată cu AI
Mercur in Berbec vine cu solutii inovatoare

Horoscop 10 martie – 15 mai. Începând cu data de 10 martie 2024, ora 6:03, ora României, Mercur va începe să tranziteze semnul Berbecului. De obicei, Mercur tranzitează un semn cam în trei săptămâni, dar acum va sta în acest semn până pe 15 mai 2024, din cauza mișcării aparent retrograde care va începe pe 1 aprilie. Miscarea aparent retrogradă începe de pe gradul 27:13 Berbec și Mercur termină această adormire cosmică pe 25 aprilie, pe gradul 15:59 Berbec.

Mercur este mesagerul, postașul și comunicatorul universului și are influență asupra procesului general de gândire și asupra modului în care gestionăm conversațiile de zi cu zi. Astfel, Mercur este legat de minte și gândire, de cuvântul scris și vorbit, de toate formele de comunicare, dar și de călătorie și, într-un context național, de mass-media și infrastructura: utilități, drumuri și sisteme de transport, etc. Pentru a înțelege importanța lui Mercur într-un context spiritual, trebuie doar să ne amintim de zicala “suntem ceea ce gândim”.

Mercur, mesagerul înaripat, nu se simte prea confortabil într-un semn de foc, dar semnul de foc al Berbecului este pe placul lui deoarece atât Mercur, cât și Berbecul sunt rapizi și dornici de mișcare. Probleme mai mari pot apărea în perioada 1-25 aprilie când Mercur retrogradează în acest semn.

Mercur în Berbec vine cu soluții inovatoare. Este clar, concis și luptător pentru drepturile lui. Orice fel de restricții, orice fel de blocaje, pot înfuria peste măsură. Prea multe detalii sunt frustrante pentru Mercur în Berbec, deoarece detaliile încetinesc lupta pentru a fi câștigător. Mercur în Berbec este simplu în comunicarea lui.

Acest tranzit mercurian ne oferă o stare mentală plină de curaj și dornică să exploreze căi și idei noi. Comunicarea devine mai motivațională și mai încrezătoare. Pe măsură ce Mercur călătorește prin semnul pionier al Berbecului, ne poate face suficient de îndrăzneți să spunem ceea ce trebuie să spunem fără să ne oprim, dar ar fi bine să facem asta… cu bunătate și cu respect.

Poate fi un tranzit motivant, iar pentru a evita conflictele cu ceilalți, trebuie să nu facem săbii din cuvinte. Ne permite să ne exprimăm în mod spontan, să fim impulsivi și, în general, să spunem și să promovăm adevărul într-un mod copilăresc. Partea umbra a acestui tranzit este că, pe măsură ce Berbecul este și stăpânul războiului, oamenii pot fi lipsiți de răbdare, agitați și agresivi. Este important să utilizăm puterea transformatoare a lui Mercur în Berbec pentru a ne exprima liber și sincer, dar și pentru a număra până la zece, dacă simțim nevoia să strigăm.

Tranzitul lui Mercur în Berbec este excelent pentru a depăși limitările și obstacolele externe, pentru a ne depăși fricile de eșec, frica de a ne îmbolnăvi, frica de autorități… orice fel de frică… Norocul îi favorizează pe cei curajoși.

Horoscop 10 martie – 15 mai

Iată horoscopul acestei perioade, potrivit astrologului Adriana Tudosa:

Berbec/Ascendentul in Berbec

Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro

Mercur in Berbec se sincronizeaza cu voi si va puteti simti destul de bine. Veti gandi mai clar, veti comunica mai eficient, veti fi mai increzatori. Curiozitatea voastra este mai puternica decat in mod normal in aceasta perioada iar mintea voastra poata procesa informatiile cu usurinta.

Puteti vorbi mai mult despre voi, despre ceea ce vreti sa faceti in continuare. Este important sa va calmati mintea, sa nu exagerati. Atitudinea voastra poate fi mai optimista. Folosirea puterii cuvintelor pentru a atrage ceea ce vreti sau pentru a va promova interesele functioneaza cel mai bine acum. Atentia in comunicare este importanta pentru voi. De obicei, urmatoarea perioada poate fi buna pentru a va implica in negocieri sau discutii contractuale de orice fel. Mintea voastra va fi mai activa si este important sa o tineti ocupata cu proiecte utile, pentru ca puteti realiza multe.

Adesea, cu aceasta influenta veti dori sa calatoriti nu neaparat pe distante lungi, Puteti avea experiente destul de profitabile si interesante. Deoarece Mercur va fi retrograd in perioada 1 -25 aprilie, tot ce tine de planurile personale, relatii, rude, calatorii, munca, proiecte de munca, sanatate, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari.

Implicarea in activitati multiple se poate simti uneori coplesitoare si aducatoare de putin stres. Odihniti-va mai mult in aceasta perioada. Folositi acest timp pentru a reflecta asupra obiectivelor si actiunilor personale.

Deciziile impulsive pot duce la neintelegeri. Incercati sa va asigurati ca va exprimati clar si ca ceilalti inteleg ce vreti sa le transmiteti. Evitati reactiile impulsive, nu incepeti o lupta acum ca puteti pierde. Incetiniti si actionati cu precautie extrema, mai ales in relatiile voastre personale.

Taur/Ascendentul in Taur

Cu Mercur in Berbec, mintea voastra poate fi concentrata pe chestiuni private, pe descifrarea trecutului pentru raspunsuri. Este un moment bun pentru cercetare, contemplare linistita si meditatie. Eforturile creative ar putea prospera acum, in special cele care atrag emotiile sau care necesita multa imaginatie.

Puteti deveni mai retrasi, secretosi, puteti descoperi anumite secrete sau dusmanii care va fac rau. Lasati intuitia sa va ghideze pentru eliminarea unor situatii grele si pentru luarea unor decizii. Divinul vorbeste (Mercur) prin intuitia voastra, prin credinta, rugaciune, singuratate. Spiritualitatea poate fi un ghid important acuma. Cum Cum Mercur este si planeta voastra financiara, ar trebui sa nu luati decizii pripite in tot ce tine de finante, bunuri maateriale.

Deoarece Mercur va fi retrograd in perioada 1 -25 aprilie, tot ce tine de etapele finale ale unui proiect, institutii, sanatate, finante, valorificarea talentelor voastre, iubire, relatia cu copiii vostri, vacante, proiecte creative, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Pentru unii dintre voi aceasta perioada poate amplifica nevoia de a fi singuri, retrasi, ceea ce poate ingreuna comunicarea cu cei din jurul vostru dar in schimb s-ar putea sa deveniti mai constienti de vibratiile subtile, de prezenta divina din voi. Evitati reactiile impulsive. Sunteti sustinuti sa eliminati conexiunile care nu va mai servesc sau care va tin blocati prin fel de fel de idei invechite.

In ceea ce priveste sanatatea, Mercur retrograd va spune:sa fiti pozitivi, sa fiti buni cu voi, sa va iertati si sa va iubiti. Altfel, mintea se umple de ganduri negative cu o influenta deosebita asupra sanatatii. Nu va mai ganditi obsesiv la greselile trecute sau la o cearta in mod repetitiv, acestea va pot provoca dureri corporale si poate afecta nervii. Asadar, este intelept sa implementati o abordare optimista, mai degraba decat sa ramaneti blocati in greselile din trecut. Fiti buni cu voi.

Gemeni /Ascendentul in Gemeni

Cu Mercur in Berbec, mintea voastra poate fi concentrata mai mult pe prieteni, un proiect de grup important, un ideal de-al vostru. Sperantele si visele voastre sunt, de asemenea, activate acuma, astfel incat s-ar putea sa va ganditi mai mult la ceea ce doriti sa faceti si la modul in care intentionati sa le realizati. Acest tranzit va aduce o crestere a abilitatilor voastre, idei intuitive bruste. Veti dori sa socializati si sa discutati cu oameni cu care impartasiti interese si idealuri comune.

Anumite dezbateri pot aduce profit. Puteti intelege mai bine subiectele neobisnuite, astrologia si celelalte stiinte oculte. Mercur, conducatorului semnului vostru, este, de asemenea si planeta familiei voastre. Pot aparea unele noutati sau schimbari in familie, afaceri imobiliare. Fiti atenti in comunicarea cu cei dragi.

Deoarece Mercur va fi retrograd in perioada 1 -25 aprilie, tot ce tine de prieteni, proiecte de grup, veniturile carierei, familie, planuri personale, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Nu acordati prea multa atentie barfei in aceasta perioada, deoarece este probabil sa fie neadevarata. Este important sa nu-i judecati pe ceilalti fara a avea toate faptele, asa ca fiti corecti cu prietenii, chiar daca va dezamagesc.

Verificati de doua ori detaliile evenimentelor sociale, deoarece acestea pot fi modificate sau incurcate. Este un moment bun pentru a reduce angajamentele sociale pentru cateva saptamani. Evitati reactiile impulsive care ar putea duce la conflicte. S-ar putea sa descoperiti ca cel mai bine este sa spuneti nu unor invitatii sociale si asta pentru a avea mai mult timp pentru voi, pentru ingrijire personala si activitati personale.

Rac/ Ascendentul in Rac

Cu Mercur in Berbec, o mare parte din gandurile voastre sunt orientate spre cariera, ambitii profesionale, bunastare si securitate sociala. O mare parte din energia mentala a voastra va fi turnata in cautari intelectuale, comunicare, educatie si dezvoltarea cunoasterii. Strategiile de planificare a carierei sau cautarea unor modalitati concrete de a va transforma ambitiile profesionale in realitati, ar trebui sa fie foarte fructuoase acum.

Este un moment bun pentru a comunica cu cineva care sa va ajute sa va atingeti aspiratiile. Poate fi inceputul unui drum nou, o schimbare importanta, un drum care va pune sa munciti si sa invatati ceva nou in acord cu vocatia sufletului vostru. Mercur este si planeta gandirii practice, frati, rude, drumuri scurte dar guverneaza si casa secretelor, plati karmice, si in aceste domenii, pot aparea noutati.

Deoarece Mercur va fi retrograd in perioada 1 -25 aprilie, tot ce tine de cariera, ambitii profesionale, educatie, calatorii, relatia cu rudele voastre, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Puteti primi informatii pretioase de la ghizii spirituali.

Visele pot fi foarte importante in aceasta perioada retrograda a lui Mercur; notati-le cu atentie deoarece va pot ajuta in rezolvarea unor problemele actuale sau teme care pot sugera o influenta karmica sau din viata trecuta. Nu este un moment grozav pentru cautarea unui loc de munca si pot aparea neintelegeri cu colegii. Evitati reactiile si deciziile impulsive.

Leu/Ascendentul in Leu

Cu Mercur in Berbec, sunteti interesati sa va largiti orizontul cumva, sa ganditi mai degraba la „imaginea de ansamblu” decat la circumstantele si detaliile lumesti ale vietii voastre. S-ar putea sa fiti interesati sa aflati mai multe despre alte culturi, filozofie, religie sau subiecte ezoterice, cum ar fi astrologia. Invatamantul superior, legile, calatoriile pe distan?e lungi, sunt chestiuni la care s-ar putea sa va ganditi mai mult sau sa comunicati despre ele cu ceilalti.

Puteti fi in imposibilitatea de a scapa de intalnirea cu mentori, profesori, simbolism astrologic, sincronicitate sau alte figuri oculte care actioneaza ca ghizi in cautarea voastra acuma. Divinul vorbeste (Mercur) prin conversatiile pe care le aveti cu ceilalti, prin credinta, rugaciune, cultivarea adevarului, moralitatii, respectarea legilor. Cum Mercur este si planeta voastra financiara, trebuie sa nu luati decizii pripite in tot ce tine de finante, bunuri maateriale.

Deoarece Mercur va fi retrograd in perioada 1 -25 aprilie, tot ce tine de studii inalte, credinta, straini, alte culture, calatorii mari, finante, proiecte de grup, prietenii, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Planurile de calatorie sunt deosebit de vulnerabile, asa ca verificati detaliile inainte de o calatorie lunga.

Convingerile voastre sunt provocate, mai ales din punct de vedere spiritual. Este cea mai buna perioada sa renuntati la credintele rigide si sa va legati de Dumnezeu, de “ cred Doamne, ajuta necredintei mele”.

Fecioara / Ascendentul in Fecioara

Cu Mercur in Berbec, este probabil sa va ganditi mai mult la finantele si bunurile comune, banii unei afaceri, impozite, imprumuturi, asigurari sau mosteniri. Exista o mentalitate profunda, serioasa si poate chiar o curiozitate deranjanta cu privire la problemele vietii si mortii. Aici, veti iubi sa investigati necunoscutul si veti fi extrem de curiosi de ceea ce se intampla sub suprafata vietii, sa intelegeti cele mai profunde motivatii ale celorlalti, sa intelegeti o relatie tabu.

Este un moment bun pentru a pune in ordine finantele comune, investitiile partajate, proprietatile sau orice alt lucru pe care il detineti in comun cu o alta persoana. Cum Mercur este si planeta carierei voastre, urmeaza o perioada de dezvoltare a planurilor si strategiilor profesionale. Nu incepti lupte inutile cu sefii vostri. Deoarece Mercur va fi retrograd in perioada 1 -25 aprilie, tot ce tine de afaceri, investitii, bunuri si finante comune, planuri personale, cariera, studii inalte, credinta, straini, alte culturi, calatorii mari, finante, ambitii profesionale, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari.

Este cea mai buna perioada pentru a face ordine in mintea voastra. Iertarea este o modalitate mare de a face acest lucru. Iertati-i pe cei care v-au ranit, ca sa nu va mai ocupe mintea. Faceti acest lucru de dragul vostru, nu de dragul lor. Pot aparea neintelegeri financiare. Reevaluati-va bugetul si investitiile. Evitati achizitiile impulsive.

Balanta/Ascendentul in Balanta

Zodia Balanta
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Cu Mercur in Berbec, este posibil sa va ganditi mai mult la relatiile voastre, la partenerul de viata, asociat, concurent, rival. Contactele ?i negocierile merg de obicei bine. De asemenea, este o perioada buna pentru a comunica mai mult cu cei din jurul vostru. Gandurile voastre pot deveni mai clare prin dialog, prin cultivarea pacii interioare si relationale.

Discutia cu partenerul de afaceri sau cu alti apropiati este probabil sa va fie de ajutor acum si este posibil sa puteti negocia un acord sau sa rezolvati o problema pe care o tot duceti cu voi.Trebuie sa va detasati de ideile egocentrice dupa care v-ati condus pana acuma, sa cultivati compasiunea si dialogul. Cum Mercur este si planeta strainatatii, a relatiei cu strainii, cunoastere inalta, puteti fi mai clari si mai buni comunicatori cu cei aflati la distanta, cu strainii, cu intelegerea legilor divine, a credintei. Puteti intelege ca Dumnezeu traieste in voi si puteti sa ii cereti ajutorul.

Deoarece Mercur va fi retrograd in perioada 1 -25 aprilie, tot ce tine de relatii, partener de viata, asociat, contracte semnate, calatorii mari, strainatate, vacanta in strainatate, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Ar putea aparea o comunicare gresita in relatii.. Evitati confruntarile pripite Este o perioada buna pentru a intelege ca diferentele de opinie cu partenerul de viata pot fi constructive pentru amandoi. Daca trebuie sa semnati un contract, cititi literele mici!

Daca este posibil, amanati pana pe 25 aprilie. Asteptarile excesive si deciziile luate cu nerabdare pot crea probleme acuma in relatiile voastre. Evitati confruntarile pripite. Acesta este un moment pentru vindecare si intinerire in ceea ce priveste relatiile voastre, mintea voastra. Reconsiderati modul in care va exprimati nevoile si emotiile.

Aceasta perioada este perfecta pentru a intelege ca sanatatea depinde de tot ce este adunat in mintea voastra. Mercur retrograd va spune:sa fiti pozitivi, sa fiti buni cu voi, sa va iertati si sa va iubiti. Altfel, mintea se umple de ganduri negative cu o influenta deosebita asupra sanatatii.

Scorpion/Ascendentul in Scorpion

Cu Mercur in Berbec este posibil sa va ganditi mai mult la detaliile ce tin de locul vostru de munca, un proiect profesional, o schimbare in munca voastra, relatia cu colegii vostri. Discutiile cu colegii de munca, angajatorii si angajatii, sunt susceptibile de a fi fructuoase si probabil ca vor rezulta modificari minore, dar benefice.

Casa VI este si casa sanatatii astfel incat sanatatea voastra generala, dieta, exercitiile fizice si problemele de sanatate pot fi mai mult in mintea voastra in timp ce Mercur tranziteaza aceasta casa. Animalele de companie sunt un alt subiect al casei a sasea si va pot determina sa va ganditi la ele, puteti sa comunicati cu altii despre ele. Cum Mercur stapaneste casa VIII(afaceri, mosteniri, bani multi, viata intima) dar si casa XI( prieteni, proiecte de grup, sperante, caritate), si in aceste domenii de viata puteti simti o schimbare, pot aparea noutati dar si multe lupte.

Deoarece Mercur va fi retrograd in perioada 1 -25 aprilie, tot ce tine de munca, proiecte de munca, afacerii, veniturile unei afaceri, prieteni, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Uneori, acest tranzit se poate manifesta prin confuzii in comunicare si munca voastra poate avea de suferit. Puteti simti ca programul vostru a fost aruncat pe fereastra. Aceasta perioada este perfecta pentru a curata dezordinea de la locul de munca si pentru a stabili un nou program de gestionare a timpului.

De asemenea, este important sa acordati atentie sanatatii voastre. Aceasta perioada necesita rabdare si o abordare hotarata, disciplinata si practica pentru a obtine succesul si rezultatul asteptat. Reevaluati rutinele si echilibrul intre munca si viata personala. Evitati deciziile impulsive care v-ar putea afecta bunastarea.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

zodia sagetator
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Cu Mercur in Berbec, este posibil sa va ganditi si sa comunicati mai mult cu copiii vostri, cu persoana iubita. Subiecte precum romantismul, socializarea, creativitatea voastra, hobby-urile si sportul sunt incluse in casa 5 si ar putea fi mai mult in mintea voastra in aceasta perioada. Sunteti mai dispusi sa va asumati anumite riscuri dar va recomand atentie.

Va puteti bucura de unele idei inspirate pentru viitoare proiecte creative. Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot cere mai multa atentie si diplomatie. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii profesionale.

Deoarece Mercur va fi retrograd in perioada 1 -25 aprilie, tot ce tine de relatii, partener de viata, asociat, copii, creativitate personala, cariera, ambitii lumesti, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari.

Poate aduce un sentiment de drama inutila, aducand inapoi parteneri din trecut si cei cu care aveti treburi neterminate. In incercarile voastre de a impresiona si de a castiga recunoastere, este posibil sa treceti peste bord si vorbirea voastra poate parea egocentrica si agresiva.

Proiectele creative se pot confrunta cu esecuri. Fiti atenti la deciziile impulsive. Nu puneti prea multa presiune pe voi pentru a performa; in schimb, concentrati-va pe placerile voastre, indiferent ce inseamna asta pentru voi. Aducand lumina si voie buna in viata voastra in acest moment, veti gasi in mod natural o inspiratie reinnoita.

Capricorn/Ascendentul in Capricorn

Cu Mercur in Berbec, s-ar putea sa va treziti comunicand cu familia voastra mai mult decat de obicei. Va puteti gandi mai mult la radacinile voastre. Exista, de asemenea, posibilitatea de a avea nevoie sa comunicati cu altii cu privire la casa, familia voastra, mama voastra, o mostenire de familie, un contract de inchiriere.

S-ar putea sa fiti mai reticenti in a va impartasi opiniile cu cei care nu sunt membri ai familiei voastre imediate, deoarece casa IV tranzitata de Mercur, este o casa extrem de personala. Acesta este un moment bun pentru a rezolva o problema de lunga durata cu cei familia voastra. Poate sa va fie mai usor sa vorbiti despre problemele foarte personale, private.

Cum Mercur este si planeta muncii voastre, este posibil sa existe mai multa activitate, miscare, comunicare cu colegii vostri si care sunt legate de strategii de munca.

Deoarece Mercur va fi retrograd in perioada 1 -25 aprilie, tot ce tine de familie, camin, proprietati, munca, proiecte de munca, sanatate, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari Acest tranzit face dificila crearea unui echilibru intre cap si inima si puteti recurge la o comunicare pasiv-agresiva care nu favorizeaza prea mult relatiile voastre, in special cele apropiate.

Scapati de obiectele care nu va mai servesc si reimprospatati-va casa. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a va gandi profund la relatiile voastre de familie; daca aveti neintelegeri cu anumite rude, puteti incerca o abordare diferita data viitoare. Rabdarea este cheia in rezolvarea neintelegerilor.

Varsator/Ascendentul in Varsator

horoscop zilnic
Sursă foto: Dorothe pentru Pixabay

Cu Mercur in Berbec, s-ar putea sa va treziti comunicand cu rudele voastre, cu vecinii vostri, cu cei din comunitatea in care locuiti, mai mult decat de obicei. Educatia timpurie, cursurile scurte si calatoriile scurte, sunt, de asemenea, acoperite de cea de-a treia casa, astfel incat s-ar putea sa va treziti gandindu-va mai mult la aceste subiecte sau sa aveti nevoie sa comunicati cu ceilalti cu privire la aceste subiecte.

Curiozitatea intelectuala si nelinistea mentala sunt mari acum si puteti zbura de la o activitate la alta sau puteti petrece mult timp vorbind si socializand on-line. Sunteti dornici de excursii scurte pentru a va satisface nevoia de a va deplasa si de a comunica. Interesele voastre sunt variate acuma si probabil si imprastiate. Este un moment ideal pentru a gasi informatiile de care aveti nevoie chiar in mediul si oamenii din jurul vostru.

Cum Mercur este si planeta iubirii, creativitatii personale, se poate sa veniti cu idei noi care sa imbunatateasca comunicarea cu persoana iubita, cu copiii vostri, cu ceea ce va place cu adevarat. Deoarece Mercur va fi retrograd in perioada 1 -25 aprilie, tot ce tine de rude, calatorii, studii, iubire, relatia cu copii vostri, creativitatea voastra, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari.

Provocarea acestui tranzit este sa ramaneti concentrati pe ceea ce conteaza si sa eliminati informatiile false care va tulbura judecata. Fiti flexibili. Este posibil ca programul vostru sa fie haotic in aceasta perioada, iar alte persoane va pot dezamagi. Adaptati-va, reprogramati, reganditi, faceti lucrurile intr-un mod diferit. S-ar putea sa fiti inundati de fapte si date cu care este greu de tinut pasul sau puteti fi supusi barfelor. Aveti grija deosebita ca tot ceea ce spuneti sa fie corect.

Pesti/Ascendentul in Pesti

Cu Mercur in Berbec, s-ar putea sa va ganditi si sa aveti discutii legate de finantele si bunurile voastre mai mult decat ati face in mod normal. Casa II tranzitata de Mercur in Varsator, este si casa valorilor, inclusiv a valorii de sine, deci poate fi un timp in care sa va analizati atitudinea fata de finante, fata de bunurile materiale si ceea ce este important pentru voi.

Va puteti gandi si la modul in care cheltuiti banii, cum puteti aduce ordine in afacerile voastre financiare. Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti veni cu noutati in modul de a comunica cu ceilalti. Si proiectele legate de familie, casa, pot deveni mai ingenioase.

Deoarece Mercur va fi retrograd in perioada 1 -25 aprilie, tot ce tine de finante, proprietati, valori in general, familie, relatii, partener de viata, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari.

Folositi acest timp pentru a va eficientiza finantele si pentru a reduce cheltuielile inutile. Nu este un moment bun pentru investitii noi sau pentru cheltuieli mari, dar este un moment grozav pentru a elabora un buget, pentru a obtine o oferta mai buna cu un card de credit. Mercur retrograd va spune ca asteptarea este cheia succesului, deoarece lucrurile nu se misca atat de probabil in favoarea voastra. Acest lucru este valabil mai ales in ceea ce priveste lucrurile care va fac sa va simtiti in siguranta. Evitati reactiile impulsive care ar putea duce la conflicte.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel