sâmbătă, iunie 10, 2023

Horoscop 14- 20 mai. Perioada post-eclipsă aduce cu sine o perioadă a repoziționării, în care fiecare alegere devine extrem de relevantă, pentru fiecare zodie în parte.

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru toate cele 12 zodii.

„Mult mai importantă este această criză post-eclipsă care are în prim-plan cuadratura Jupiter-Pluton, o cuadratura extraordinar de puternică care emană un soi de energie cu care ne vom intersecta fie că vrem, fie că nu vrem. Chiar dacă aceste eclipse apropiate, 20 aprilie și 5 mai au venit și ele cu o anumită intensitate.

Vom vedea de ce perioada post-eclipsă este practic mai puternică decât ce s-a întâmplat între cele două eclipse și eclipsele propriu zise. Astăzi vom explica de ce este atât de relevant ceea ce se întâmplă acum, de ce sunt atât de relevante alegerile pe care le facem și nu în ultimul rând celebra poziționare pe care trebuie să o avem grație poziției lui Saturn în semnul Peștilor.

Vom vedea pentru fiecare semn în parte ce presupune această poziționare, în ce case se găsește Saturn pentru fiecare zodie în parte, pe ce case are loc această cuadratură deosebit de importantă Pluton-Jupiter”, a spus Adina Bădic, la B1TV.

Horoscop 14 – 20 mai: Berbec- Investiții

Vorbim despre un Pluton care se regăsește pe casa a 11-a, proaspăt intrat în semnul Vărsătorului și despre Jupiter care va trece de zilele următoare pe casa a 2-a, a achizițiilor, a împrumuturilor, a tezaurizării.

Iată cât de important devine pentru nativii Berbec alături de ce persoane pot face investiții, alături de ce persoane pot să își gestioneze mai bine veniturile.

Poate veți întâlni persoane alături de care veți putea să faceți lucrurile mai bune, veți câștiga în altă manieră. Este o perioadă de mare intensitate și de schimbare psihologică, emoțională.

Taur- Ceva se schimbă

Vă pregătiți de intrarea lui Jupiter, marea planetă a norocului în semnul dumneavoastră. Trebuie să fim foarte receptivi să vedem care este acel domeniu pe care universul îl aduce în prim-plan pentru a solicita întreaga noastră atenție.

Trebuie să ne dăm seama cum putem să ne dezvoltăm, să devenim mai buni. Este un moment care aduce ceva nou, care se dorește schimbat. Au o simbolistică foarte specială, trebuie să fim foarte atenți cum vor reacționa la diverse situații.

Vor fi foarte multe situații în care vi se va cere să aveți o reacție imediată, destul de onestă față de evenimentele cu care vă veți intersecta.

Gemeni- Elevare spirituală

Jupiter se pregătește să intre pe casa a 12-a, pe casa sufletului. Avem acest Pluton care se pregătește și el să intre pe casa săgetătorului pentru dumneavoastră, o casă a cunoașterii și a elevării.

Este foarte important să găsiți domenii, vorbim despre casa filosofiei și casa religiei, ambele case foarte elevate.

Pentru Gemeni devine foarte importantă această elevare, să faceți în așa fel încât lucrurile sunt mai complicate, nu mai puteți să le analizați doar cu mintea sau cu cerebralul, concretul, trebuie să le analizați în profunzime.

Horoscop 14 – 20 mai: Rac- Atenție la prieteni

Chiar au niște concluzii după aceste eclipse apropiate, 20 aprilie-5 mai. Eclipse care ne-au vorbit de fapt despre noi într-un context în care avem acest mare Saturn în Pești. Vorbim despre echilibrări energetice, vorbim despre dialog cu propriul suflet, lucruri care se cer eliberate, despre vieți karmice.

Este o perioadă de mare transparență. S-ar putea să vorbiți cu prieteni care vă vor spune foarte multe lucruri într-o manieră destul de directă. Nu este un moment foarte ușor de gestionat. Numai să avem ochi să vedem și urechi să auzim.

Se vor produce foarte multe schimbări, este momentul în care trebuie să înțelegem că trebuie să facem alegeri, să ne poziționăm, să ne alegem cu grijă prieteniile.

Leu- Luptă subtilă

Nu trebuie văzut ca ceva negativ acest moment de post-eclipsă, ci ceva care vine ca o detonare, ca un fel de energie care ne ajută să ne dăm seama de un anumit context care poate fi în folosul nostru, doar să vrem.

În această perioadă este posibil să apară o luptă cu dușmanul într-o formă mai rafinată. Nu un dușman care vă înfruntă, care spune lucruri dure, fățiș, ci un dușman mai rafinat care vine dintr-o zonă a tenebrelor, nu știi de unde te lovește.

Această luptă vrea să vă poziționați mult mai puternici decât ați fost până acum, este un fel de probă practică.

Fecioară- Reechilibrare pe plan personal

Sunt puțin mai încercați decât alte zodii, dar totuși și într-un sens pozitiv. Au de-a face cu foarte mulți prieteni, foarte multe persoane, fiecare vine cu câte o cerințe.

Avem un Marte și un Venus care vorbesc despre un rulaj pe zona anturajului. Înțeleg cine le poate fi alături și cine nu.

A fost o perioadă foarte solicitantă din punct de vedere sufletesc. S-au dat multe bătălii în sufletul nativilor Fecioară. Saturn pe semn opus vorbește despre o echilibrare a planului personal.

Horoscop 14 – 20 mai: Balanță- Proiect alături de partener

Un moment foarte important de mare relevanță, care cuprinde și planul personal pentru că avem un Pluton care intră de pe casa a 4-a pe casa iubirii, pe casa a 5-a, un Jupiter care se pregătește să intre pe casa a 8-a, casa Scorpionului.

Este foarte important să înțelegeți cum poate să se extindă viața personală, pe foarte multe direcții.

Vom vedea nativi Balanță care vor putea să facă mult mai multe lucruri alături de partener. Începeți să vă inspirați din viața unor cupluri care au realizat multe lucruri împreună.

Scorpion- Importanță acordată familiei

Evident, cei care sunt oarecum influențați și impactați direct de această opoziție Pluton-Marte, veți simți din plin această opoziție.

Trebuie să știm ce facem cu energia pe care o degajă această opoziție. Pluton acum se găsește pe casa a 3-a, se pregătește să intre pe casa domesticului, un Pluton care vorbește despre această cuadratură cu Jupiter, cea mai mare planetă a Sistemului Solar pe semn opus, vorbește despre faptul că s-ar putea să fie nevoie să dați foarte mare importanță membrilor familiei.

Se vor naște multe idei extraordinar de constructive.

Săgetător- Stați pe o bombă cu ceas

Este foarte important să înțeleagă niște lucruri pe care nu le-au înțeles până acum, care au o relevanță cosmică, vin dincolo de ceea ce se vede și care vorbesc despre un context astral de mare forță, în care toți am intrat.

Este de fapt un câmp de luptă acum. Mare atenție pe ce zonă apare această explozie, această efervescență. S-ar putea să simțiți o mare intensitate, că este ceva care vă deranjează atât de mult.

Această provocare plutoniană vine cu greutate mai mică sau mai mare și în funcție de gradul nostru de evoluție.

Horoscop 14 – 20 mai: Capricorn- Profit financiar

Vă aflați pe ultima sută de metri cu Pluton în semnul dumneavoastră. Este un moment în care chiar faceți ultimele îmbunătățiri în ceea ce privește forța psihică, deveniți atât de puternici psihic încât nimic nu vă mai poate tulbura.

Este un moment înc are vorbește despre expansiune inedită. S-ar putea să intrați în anumite domenii cu profil financiar foarte interesant, să vă asociați cu oameni de mare forță.

Vărsător- Energie debordantă

Veți simți o infuzie, nevoia de a face lucrurile altfel, de a vă implica foarte intens în viața dumneavoastră, de a fi într-un fel omul potrivit, la locul potrivit.

Trebuie să înțelegeți că veți fi motor al unei activități, care poate declanșa ceva într-o anumită zonă. Luați atitudine într-un proiect, într-o activitate, într-un eveniment de mare impact.

Veți simți că puteți să mergeți înainte într-o structură de mare forță, ceva ce este extraordinar de puternic. Trebuie să vă ocupați de investiții într-un mod foarte serios.

Pești- Perioadă de mari transformări sufletești

Sunteți direct impactați de această cuadratură Pluton-Jupiter. Trebuie să înțelegeți că Pluton se pregătește să intre înc ea mai delicată casă, casa credinței, în casa sufletului, casa relaționării cu planul divin.

Urmează o perioadă de mari transformări sufletești. Energia poate fi extraordinar de constructivă dacă înțelegem care este linia noastră de destin, spre ce ne îndreptăm, dacă înțelegem misiunea karmică.

Trebuie să vă duceți foarte mult către domeniile elevate, zona legată de relaționare corectă, plăcută cu cei din jur pentru a da un sens înalt vieții dumneavoastră.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private