miercuri, februarie 8, 2023

HOROSCOP 26 noiembrie: Luna traversează zodia Capricorn și avem tendința de a ne stăpâni emoțiile și de a ne ascunde sentimentele. Cum sunt afectați nativii

Horoscop Berbec / Ascendent Berbec

Luna traversează sectorul carierei tale și, deși e zi liberă, s-ar putea să fii preocupat de niște probleme profesionale.

Mai puternic vor resimți tranzitul cei care lucrează sau care au de rezolvat chestiuni publice sau care implică autoritățile statului.

Te-ar mai interesa: Mircea Badea: „Am venit la emisiune și în cârje...

Horoscop Taur / Ascendent Taur

Nu te aștepta să te bucuri de întâlniri și dialoguri prea plăcute cu cei din jur.

S-ar putea să fii criticat, să ți se facă unele reproșuri, să fii contrazis pe teme legate de credințe, convingeri, filozofii de viață.

Adevărul tău nu va coincide cu adevărul altora și ar trebui să eviți confruntările.

Horoscop Gemeni / Ascendent Gemeni

Pentru a canaliza constructiv energia dată de Lună, ar fi recomandat să te bucuri de mai mult timp alături de partener, de momente intime în care să vă redescoperiți.

Pe de altă parte, s-ar putea să apară niște nemulțumiri financiare care vizează fie bugetul comun, fie au legătură cu instituțiile statului.

Te-ar mai interesa: Condimentul anti-cancer care ajută la eliminarea g...

Horoscop Rac / Ascendent Rac

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și s-ar putea să te pună față în față cu niște probleme de cuplu care cer rezolvare.

Deocamdată nu vei ajunge la o cale de mijloc și nici nu ar trebui să încerci, mai ales că disponibilitatea ta către compromis este la minim. Atât ambițiile tale, cât și ale partenerului sunt mari.

Horoscop Leu / Ascendent Leu

Cu Luna în tranzit prin sectorul muncii și al sănătății, ar trebui să te odihnești mai mult și să stai departe de activitățile fizice solicitante.

Te-ar mai interesa: Semne de avertizare precoce ale cancerului: 5 simp...

S-ar putea ca unele simptome mai vechi să iasă la suprafață și să-ți dea peste cap planurile. Ai mai multă răbdare cu tine și acordă mai multă atenție nevoilor fizice.

Horoscop Fecioară / Ascendent FecioarăFecioara Pixabay

Luna trece prin sectorul iubirii și nevoia de afecțiune crește. Cei singuri o vor simți mai puternic și chiar se pot simți demotivați, triști și nefericiți.

În cuplu și în relațiile cu copiii este nevoie de efort pentru ca lucrurile să meargă bine, este nevoie de o deschidere mai mare din partea ta și nu ar strica să te dedici unor activități comune cu cei dragi.

Te-ar mai interesa: ALERTĂ ALIMENTARĂ! Chipsuri contaminate cu o subst...

Horoscop Balanță / Ascendent Balanță

Luna trece prin sectorul familiei și te stimulează să stai mai mult acasă, să petreci timp în intimitatea căminului sau alături de ei dragi.

Încearcă să nu deschizi subiecte care știi că deranjează pentru că există riscul să apară tensiuni cu cei dragi. Azi ai spor în treburile gospodărești.

Horoscop Scorpion / Ascendent Scorpion

Dacă pleci la drum astăzi, chiar și la o simplă plimbare sau vizită la rude, ia în calcul că pot apărea fel și fel de situații care-ți provoacă disconfort.

Te-ar mai interesa: ȘOC DE PROPORȚII ÎN PRO TV! Jurnalist celebru anch...

Nici dialogurile cu cei apropiați nu sunt prea calme, așa că ai grijă să nu duci chiar tu lucrurile la extrem. Ești destul de irascibil pentru o zi de weekend când ar trebui să te relaxezi mai mult.

Horoscop Săgetător / Ascendent Săgetător

Luna trece prin sectorul tău financiar, dar nu va provoca situații neplăcute, însă nici nu va aduce mari câștiguri. Cel mai probabil nu vei simți să faci cheltuieli inutile, ci mai degrabă economii.

Unii nativi pot fi stresați dacă au de returnat o datorie sau de făcut o plată care nu era în plan.

Capricorn PixabayHoroscop Capricorn / Ascendent Capricorn

Luna trece prin zodia ta și îți insuflă răbdare, tenacitate, atenție la detalii și o stare generală de bine.

Ești practic în acțiuni, te concentrezi pe ceea ce ai de făcut, însă nu uita că este weekend și ai nevoie de relaxare și chiar de odihnă.

Horoscop Vărsător / Ascendent Vărsător

Cu Luna în tranzit prin Capricorn, azi vei simți o mai mare nevoie de odihnă, de reîncărcare a bateriilor și de detașare de agitația cotidiană.

Este o perioadă bună să te recuperezi, să apelezi la tehnici de meditație, la spiritualitate și remedii alternative.

Horoscop Pești / Ascendent Pești

S-ar putea să primești invitații în oraș, la evenimente sau din partea prietenilor, însă starea ta nu va fi una prea plăcută, mai corect spus nu vei fi prea deschis socializării.

Cu atât mai mult vei fi ursuz dacă nu-ți place compania celor din jur, notează Ego.ro.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private