Sari la conținut

Horoscop Alina Bădic. Atenție la data de 5 mai! „Trebuie să descoperim ce ne face puternici. Să ne luăm un angajament în fața Universului”

Horoscop pentru perioada 30 aprilie- 6 mai. Urmează o perioadă marcată de aspecte astrale de mare forță, o  Eclipsă de Lună, cu puternice semnificații karmice.

Toți nativii celor 12 zodii vor fi nevoiți să își reanalizeze viața, să descopere cine sunt cu adevărat și să decidă cum vor să continue să își traiască viața.

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 30 aprilie – 6 mai 2023.

„Un eveniment astral foarte interesant în săptămâna ce urmează, mai exact pe 5 mai. O eclipsă de Lună, care are loc pe axa 14 Taur – 14 Scorpion, o eclipsă cu puternice semnificații karmice și nu numai, care ne obligă la un anumit soi de atitudine.

Când e Lună Plină sau eclipsă de Lună, este bine să facem pace cu o anumită situație, să avem o concluzie sau să ne luăm un angajament în fața Universului. Ideal ar fi să începem pregătirea de pe acum.

E o eclipsă care face un aspect pozitiv cu marele Saturn aflat în Pești, invitând la autoevaluare.

Avem și alte aspecte astrale de mare forță, care vorbesc despre întoarcerea la sine, că trebuie să fim noi cu noi înșine, să ne găsim forța, ceea ce ne face mai puternici. Aceasta este esența perioadei – să găsim forța necesară pentru a merge mai departe.

Trebuie să ne așteptăm și la ceva destul de exaltat din punct de vedere emoțional, dat fiiind că eclipsa are loc pe celebra axă Taur – Scorpion, o axă destul de dură când vine vorba de fenomenul de Lună Plină. Trebuie să avem curajul să spunem lucrurilor pe nume, să nu ne tulburăm, ci să fim în adevăr”, a susținut Alina Bădic, la B1TV.

Horoscop 30 aprilie – 6 mai: Berbec- Planuri de pus în aplicare

Berbecii au idei, trebuie să încerce să le pună în practică, să le demonstreze și celorlalți cât de buni sunt. Cei care-și doresc să facă o achiziție importantă sunt invitați să o facă fără frică, pentru că aspectele sunt foarte favorabile.

Trebuie să aibă curaj! Acolo unde au dragul de a face anumite lucruri, sunt încurajați să depună foarte mult efort.

Poate apărea în viața lor o persoană cu autoritate – șef, mentor – de care încep să depindă într-un mod destul de armonios, favorabil.

Taur- Schimbare, evoluție

Taurii sunt încercați la nivel spiritual, la nivel de sine. Trebuie să analizeze din mai multe puncte de vedere cine sunt.

Din punct de vedere solar, cine sunt ca identitate care rezonează cu oamenii, cine sunt ca inteligență superioară și preocupări superioare, cine sunt din punct de vedere al concretului – investiții, achiziții, plăți, contracte. Și cine sunt din punct de vedere al Nodului Nord ca linie de destin.

Taurii își responsabilizează prietenii, îi pun să contribuie la niște planuri avangardiste. Mulți ies din obișnuit, devin atât de nonconformiști, diferiți de ceilalți că s-ar putea să nu mai fie recunoscuți de anturaj din punct de vedere energetic. Sunt total, total diferiți, au evoluat, au avansat.

Gemeni- Moment de analiză

Lucrurile par a intra pe un făgaș foarte armonios, grație prezenței venusiene în semnul lor. Asta nu înseamnă că nu au provocări. Și ei trebuie să înțeleagă cum își definesc individualitatea.

Casa sufletului e destul de compactată, sunt acolo suficiente planete cât să le dea puțin de gândit. Foarte mare intensitate pe zona relaționării cu sinele.

S-ar putea să fie mai capricioși zilele acestea. Să încerce să fie cât mai liniștiți, să se reculeagă. Trăirile lor sunt analitice, filosofice.

Horoscop 30 aprilie – 6 mai: Rac- Atenție la cei din jur

Eclipsa va avea un impact semnificativ. Ea are loc pe axa relațiilor, a prietenilor. Mulți nativi Rac vor experimenta un soi de relaționare cu persoane speciale pentru ei.

Trebuie să identifice clar mesajul acestor persoane pentru ei, ce au de înțeles relevant despre ei înșiși. Vor înțelege în ce mediu se simt cel mai bine. Pot constata că anumite persoane care le displăceau revin în anturajul lor.

Pot apărea, însă, și separări sau discreditări ale unor persoane în fața lor. Sunt îndemnați să-și găsească drumul din punct de vedere spiritual.

Leu- Sacrificii spirituale

Și pentru ei eclipsa e foarte relevantă, căci de fiecare dată când avem un exces energetic pe axa Taur – Scorpion, vorbim despre lucruri de mare intensitate emoțională. Leii trebuie să se pregătească zilele acestea pentru o infuzie energetico-emoțională care prinde pe undeva și anturajul.

Problema este că perioada nu e despre a ne simți apreciați de către ceilalți sau despre a ne simți bine unii cu ceilalți, ci despre înțelegerea lecțiilor karmice, despre descărcări karmice chiar și în relații, despre a te pune în slujba celorlalți cu prețul sacrificiului personal.

Au destul de multe sacrificii de făcut pe filiera aceasta spirituală.

Fecioară- Mesaje și întâlniri karmice

Fecioarele n-ar trebui să mai consume atâta energie în lucruri în care au depus deja foarte mult efort, ci să se îndrepte spre o zonă în care nu au plusat până acum. Eclipsa vorbește despre comunicare, promisiuni, persoane din anturajul apropiat, oameni cu care trebuie să se armonizeze într-un fel sau altul.

Trebuie să înțeleag cine le sunt adevărații prieteni, care sunt persoanele care le ajută să se înțeleagă pe sine mai bine. Tot felul de întâlniri prin care Universul le transmite mesaje.

Trebuie să înțeleagă mesajele Universului. Soi de promisiuni pe care le fac cu anturajul apropiat, colaborări din care pot avea avantaje incredibile.

Horoscop 30 aprilie – 6 mai: Balanță- Demonstrează că sunt cele mai bune

Balanțele experimentează și ele această eclipsă pe axa banilor, o axă materială, care vorbește despre proprietăți. Vor înțelege cum să se pună mai bine în valoare din punct de vedere al lucrurilor pe care știu să le facă.

Inclusiv la locul de muncă ar trebui să se potențieze suplimentar, să vadă ceilalți cât de buni sunt. Să nu rămână într-o zonă în care nu pot excela. Nu e o perioadă bună pentru cei neutri din punct de vedere energetic, adică pentru cei care n-au curaj, care sunt pasivi.

Balanțele trebuie să demonstreze că sunt cele mai bune dintre cele mai bune. Multe se vor remarca așa cum n-au mai făcut-o până acum, vor face totul ca la carte.

Scorpion- Recunoașterea meritelor

Scorpionii vor beneficia din plin din punct de vedere energetic de această eclipsă. Vor găsi persoane care cu adevăr țin la ei și le arată cum poate fi viața când toate lucrurile sunt în armonie cu personalitatea lor.

Mulți Scorpioni se vor găsi poate într-un mediu care nu le mai satisface dorințele, dar vor găsi o persoană către care-și orienteze întreaga dragoste. Își doresc pe undeva să se pună în slujba acelei persoane. Poate fi copilul, soțul/soția sau un prieten foarte drag sau un coleg. E o persoană care are o relevanță deosebită pentru ei.

Perioada e mai favorabilă oamenilor serioși, responsbaili, care fac lucrurile ca la carte, care sunt răbdători. Cei care au muncit foarte mult într-un domeniu vor avea parte de recunoaștere.

Săgetător- Energie și putere

Săgetătorii s-ar putea să aibă o expansiune într-un domeniu care-i reprezintă și parcă le dă mai multă poftă de viață. Intră într-un domeniu, o zonă care le dă energie, putere, entuziasm. E o zonă în care cred că cu adevărat.

Eclipsa îi ajută să înțeleagă rigorile sufletești. Săgetătorii vor înțelege ce îi reprezintă cel mai mult, ce vrea Universul de la ei pentru a fi fericiți. E o perioadă de inițiere, în care găsesc răspunsul multor întrebări.

Trebuie să stea în esența lor și să înțeleagă anumite lucruri de o altă manieră, căci poate au concepții greșite în anumite domenii. E o revoluție totală pe care o propune Saturn în Pești.

Horoscop 30 aprilie – 6 mai: Capricorn- Mesaje pe plan personal

Eclipsa e de impact, are loc pe axa relațiilor și a iubirii. Trebuie să fie atenți Capricornii ce mesaje primesc în plan personal, s-ar putea să fie mesaje care le descifrează o întreagă enigmă legat de relații în general.

Pentru ei plouă cu mesaje pe zona relațională, dar trebuie să fie atenți, deoarece nu e o perioadă ușor de descifrat din punct de vedere al mesajelor karmice. Mesajele de natură divină vin destul de cifrate.

Deci trebuie să fie atenți că s-ar putea să descifreze un mare mister zilele următoare. Pentru Capricorni devine stringent să-și ordoneze relațiile.

Vărsător- Provocare psihică

Nu poate fi o perioadă atât de ușoară și de favorabilă din punct de vedere al confortului psihic. Vor experimenta o situație destul de specială, în care se vor întâmpla lucruri, vor veni pentru ei tot felul de mesaje relevante.

Eclipsa are loc pe o axă care implică și zona domestică, și cea profesională. Trebuie să vadă în ce măsură dau importanță fiecărui domeniu. Implicare solară pe zona domesticului și impact emoțional pe care-l au cariera și oamenii cu care interacționează din punct de vedere profesional. Trebuie să vadă ce zonă cântărește mai mult.

Foarte încercați Vărsătorii și persoanele cu tipar de Vărsător. Trebuie să vadă de unde vine provocarea, din ce domeniu. Acolo trebuie să devină cei mai buni dintre cei mai buni.

Pești- Perioadă definitorie pentru următorii 29 de ani

O săptămână încărcată de substrat și de subînțelesuri. Eclipsa de Lună le vorbește Peștilor așa direct, că va fi imposibil să nu înțeleagă mesajul. Pe undeva se descarcă foarte mult lucruri, mai multe decât bănuiesc.

Sunt evenimente de mare anvergură, iar Peștii trebuie să accepte lucruri care, chiar dacă sunt greu de acceptat, nici n-au idee ce bine le fac sufletește. Asta în sensul că se maturizează de o manieră pe care n-o s-o mai aibă în următorii 29 de ani. Deci e o perioadă de o maturizare incredibilă, care vine la pachet cu deschidere către credință, religie, spirtualitate, tot ce ține de planul divin.

Sunt aleși să-și înțeleagă personalitatea, felul de a fi, raportarea la ceilalți, misiunea lor spirituală. Nu trebuie să ezite să spună ce gândesc. În același timp, trebuie să fie rezervați dacă, într-un moment de patimă, simt nevoia să fie ceva mai agresivi decât ar trebui.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel