Sari la conținut

Horoscop Minerva până pe 7 iulie. Minerva anunță o perioadă EXTRAORDINARĂ pentru o zodie!

Horoscop Minerva
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop Minerva

Astrologul Minerva a realizat previziunile astrale pentru toate semnele zodiacale, până pe 7 iulie, în cadrul emisiunii Wownews.

Horoscop Minerva. Berbec

Spui ce trebuie să spui. Acest lucru te va face să iei decizii importante cu privire la viața ta. Aruncă o privire atentă la valorile tale și vezi dacă trăiești conform busolei interioare, mai ales când este vorba despre tine. Este o săptămână grozavă pentru a-ți câștiga independența financiară.

Horoscop Minerva. Taur

Întâlnești oameni care îți pot îmbunătăți viața în diverse moduri. Munca în echipă și întâlnirile de grup pot declanșa o serie de atitudini progresive și eficace.

Propunerile care au întâmpinat rezistență acum găsesc sprijinul necesar. Este un moment excelent pentru a pregăti un interviu pentru o avansare sau promovarea pe un post mai bun.

Horoscop Minerva. Gemeni

Începi săptămâna concentrat pe carieră. Pe măsură ce urci scara succesului asigură-te că se vorbește despre tine în conversațiile importante. Amintește-ți unde vrei să ajungi. S-ar putea să închei câteva relații pe care le credeai importante, ca să poți merge mai departe.

Horoscop Minerva. Rac

Îți extinzi rețeaua socială! Întâlnești oameni potriviți care pot deschide uși potrivite. Joi este o zi extraordinară pentru câștiguri, așa că acest aspect ar putea face ca un vis să devină realitate. Sărbătorește, dar nu cheltui totul dintr-odată!

Horoscop Minerva. Leu

Începi săptămâna făcând câteva valuri pentru cariera ta! Asigură-ți independența lucrând la imaginea publică. Este un moment minunat pentru a-ți începe propria afacere sau pentru a-ți face un nume. Poți începe o afacere cu cineva din cerul tău social.

Horoscop Minerva. Fecioară

Trebuie să fii cât se poate de direct. Este singurul mod de a face ca relația să meargă. Dacă vrei să o duci la următorul nivel, trebuie să vorbești despre ceea ce vrei să faci. Unele aspecte dizarmonice din această săptămână ar putea aduce ceva tensiuni în viața ta.

Există o oarecare importanță în sectorul carierei, dar nu își neglija familia!

Horoscop Minerva. Balanță

Dacă vrei să îți schimbi viața, trebuie să își schimbi și mentalitatea. Folosește această energie pentru a schimba modul în care răspunzi la sarcini, astfel încât îți poți schimba obiceiurile. Fii gata să îți exersezi un pic autocontrolul. Există o mare probabilitate de a renaște. Nu îți fie teamă să stabilești limite sau să pleci.

Horoscop Minerva. Scorpion

Indiferent dacă transmiți idei cuiva sau crezi în mod activ ceva, un partener poate debloca potențialul creativ. Dacă începi un nou parteneriat, asigură-te că primești contractul și citește-l cu atenție, inclusiv ceea ce este scris cu litere mici.

Horoscop Minerva. Săgetător

Este timpul să te reorganizezi. E un moment excelent pentru a crea un program care să te scoată în afara stresului. Bifarea pe lista lucrurilor pe care le-ai făcut poate face din casă un loc mai liniștit.

Horoscop Minerva. Capricorn

Poți înțelege cu ușurință punctul de vedere al altcuiva făcând artă care să exprime adevăratele tale sentimente. Fie că încerci un mediu nou sau găsești o modalitate creativă de a te exprima, ai o viziune a ceea ce își dorești, adică să mergi înainte.

Horoscop Minerva. Vărsător

Mintea și inima ta sunt acasă. Nu îți fie teamă să ceri ajutorul familiei, vor fi bucuroși să o facă. Cu toate acestea, s-ar putea să simți că ai o nevoie puternică de a merge pe propriul drum. Vrei să preiei controlul asupra vieții tale și să prinzi propriile rădăcini. Cu toate acestea, gândește-te la un plan și cere ajutor pentru a-ți lua zborul din cuib.

Horoscop Minerva. Pești

Dacă ai ceva de spus, spune, nu ocoli problema pentru ca ceilalți să creadă că totul este în regulă. Comunicarea te poate ajuta să-ți construiești independența și să ieși în evidență. Nu există idei proaste sau idei rele acum. Mintea ta poate fi foarte activă și poți să strălucești.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel