joi, iunie 1, 2023

Horoscop RUNE 3-9 Aprilie. Mihai Voropchievici, numerolog, a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă. Nativii acestei zodii au un mesaj dublu!

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Berbec

Berbecul a dat de simbolul dragostei, a scăpat la păscut. Deci apare ceva nou, fierbinte pentru Berbeci. O dragoste nouă, pasională. De asemenea, o dragoste nouă și pentru Berbecii căsătoriți, pentru că își arată dragostea de primăvară vizavi de soția lor.

Te-ar mai interesa: Medic: Nevoia de a urina mai des și mult mai urgen...

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Taur

În schimb, Taurii sunt pregătiți să iasă la păşune, să înceapă o viață nouă, un fel de revigorare în toate planurile, și fizice, dar și psihice. Deci, lucruri frumoase.

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Gemeni

Gemenii, pe care i-am blamat că-s mare mincinoși, s-a supărat Vunjo și a zis să meargă la ei să-i mai îndulcească. Astfel, cu Vunjo, Gemenii câştigă pe toate planurile.

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Rac

Racul va afla un adevăr important care îi poate marca viața sau i-o poate schimba.

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Leu

Leul e pus pe uragan, are chef de scandal, vrea să facă gălăgie, o bătălie furtunoasă cu cei din jur se întrevede. Un sfat: Leule, rămâi calm, că totul se aranjează.

Te-ar mai interesa: Atenţie la bacteria ucigaşă care nu poate fi distr...

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Fecioară

Nativii acestei zodii au un mesaj dublu: o dată să se relaxeze, iar a doua oară, pentru că ea tot e simbolul sănătății, cineva apropiat unei Fecioare se bucură în prezent de o sănătate excelentă. Numai că voi vă agitați, că așa vă place, să vă faceți griji. Deci relaxați-vă că sunt sănătoși toți.


Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Balanță

Cineva care se gândește intens la tine îți va trimite un cadou minunat. Este aproape o certitudine.

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă că ai deficit de potasiu – m...

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Scorpion

În schimb, Scorpionul va trebui să-și consolideze poziția și în familie, și în societate, și la serviciu, pentru că a avut o perioadă când și-a cam neglijat atribuțiile și acasă, și în societate. Numai așa veți triumfa, punând mâna și să vă mobilizați toate forțele. Deci puneți forță în slujba voastră.

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Săgetător

Săgetătorul primește vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

Te-ar mai interesa: Semne ale cancerului de piele pe care trebuie să l...

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Capricorn

Capricornul nu prea e învăţat să dea la o parte problemele și grijile din trecut. Din acest motiv, acum sunt sfătuiți să dea la o parte toate grijile și problemele legate de trecut, să lase necazurile pe care le-au avut în ultima perioadă în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună și chiar cu bătaie mai lungă.

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Vărsător

Vărsătorul să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante, cât de curând, chiar pe la începutul săptămânii, poate luni, marți să fiți pregătiți.

Te-ar mai interesa: LISTA medicamentelor noi care pot fi comercializat...

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Peşti

Peștii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire, deci trebuie să fie extrem de prudenți la modul cum discută, cum rezolvă niște treburi, ce măsuri iau și în primul rând, că e perioada acesta aproape de Paște, să fie atenţi ce cumpărături fac, pentru că ei sunt cam superficiali, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private