Sari la conținut

Horoscop RUNE sfârșit de an 2022. Mihai Voropchievici: Ei vor alege să fie fericiți  

mihai voropchievici
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
horoscopul săptămânii

Horoscop RUNE sfârșit de an 2022. Mihai Voropchievici: Ei vor alege să fie fericiți .

Se apropie timpul bilanțurilor, moment în care fiecare dintre noi pune în balanță reușite și eșecuri. Ce a fost bun în acest an? Ce am învățat nou? Ce ne-a bucurat? Pe cine am ajutat? Sau, dimpotrivă, cui suntem datori? Ce vise nu ne-am realizat?

La începutul anului 2022, numerologul Mihai Voropchievici făcea o serie de predicții pentru finalul de an. Iată care este darul runelor pentru fiecare zodie în parte, pentru acest sfârșit de an.

Horoscop rune: Berbeci- Încredere în forțele proprii

Berbecii trebuie să mizeze până la sfârșitul anului pe încrederea în forțele lor și să gândească înainte să acționeze. Multe probleme pot apărea pentru acești nativi din cauză că trec la fapte înainte să rumege bine situația.

Tauri- Fără frică

Taurii au ca mare lecție până la sfârșitul acestui an să renunțe la temeri. Dacă acționează cu frică, vor atrage asupra lor lucruri neplăcute.

Gemeni- Recunoștință

Pentru Gemeni, anul se poate încheia în glorie cu condiția să fie recunoscători pentru lucrurile minunate care s-au produs și se produc în viața lor.

Horoscop rune: Raci- Fericire

Racii vor alege să fie fericiți cu adevărat după ce se vor concentra mai mult pe viața și pe problemele lor.

Lei- Empatie

Leii se încarcă în continuare din empatia celorlalți. Nativii de foc se vor redescoperi așa cum nu au mai făcut-o niciodată.

Fecioare- Rezoluții importante

Fecioarele trebuie să scape musai de persoanele toxice și de situațiile negative. Sfârșitul anului 2022 le poate aduce rezoluții importante, frumoase. Vor realiza care sunt oamenii care contează cu adevărat în viața lor.

Horoscop rune: Balanțe- Iubire

Balanțele trăiesc în iubire, împăcați cu destinul lor, cu bune și cu rele.

Scorpioni- Auto-apreciere

Scorpionii renunță să se mai compare cu ceilalți și vor observa că sunt buni în tot ceea ce fac.

Săgetători- O nouă călătorie

Săgetătorii au șansa de a începe o nouă călătorie în viața lor ori să o continue pe cea începută în luna ianuarie 2022.

Horoscop rune: Capricorni- Au parte de fericire

Capricornii învață să fie mai fericiți, căci dacă ei sunt bine în pielea lor, și lumea din jur capătă o altă culoare.

Vărsători- Empatici

Vărsătorii cultivă și ei empatia, la fel ca Leii.

Pești- Iubire

Cât despre Pești, aceștia vor alege chiar și în ultimele luni ale anului 2022 iubirea înainte de orice.

Previziuni numerologice pentru 2022: „Lovituri de stat, revoluţii, nici războaiele nu sunt excluse

Anul „6″ este un an armonic. Va crește responsabilitatea la nivel guvernamental. Toate guvernele devin mai responsabile și conștiente de relele pe care le-au făcut în anul anterior. Vine un fel de bilanț și vede fiecare conducător și guvern, ce a făcut pentru ai lui, a spus Mihai Voropchievici, în emisiunea „Adevăruri ascunse”, la Antena 3.

„Este un an 20-22. După cum puteți vedea avem deja trei de „2”, ceea ce rezultă un „6”. După anul „5” tumultos, când totul era pe factorul de neașteptat, mai este nevoie și de dragoste și armonie. Anul universal „6” este menit să ne aducă tuturor dragoste și armonie.

În primă fază, anul universal „6” are 87% liniște, pace, aromonie și tot ce înseamnă dragoste, dar pe lângă lucrurile pozitive ar cam trebui să ne așteptăm și la alte lucruri cu încărcătură negativă.

Nu este un an întâmplător pașnic. Exisă realinieri din punct de vedere politic. Pot exista chiar lovituri de stat, revoluţii, nici războaiele nu sunt excluse. Aici, ne referim pe tot globul. Totul se va face la nivel mare, deci nu discret.

Ies secretele la iveală. Cheltuielile inutile sunt la tot pasul și ne vor urmări. Este un an în care portofelul trebuie sigilat. Tentațiile sunt foarte mari. Fiind un an de dragoste și frumusețe, va fi mai greu.

O să avem bani din două surse. Din salariu și o oportunitate de a găsi alte surse adiacente. Avem și două alegeri. O iau sau nu o iau.

Profesiile care sunt avanjate în acest an universal „6” sunt: tot ce însemnă cadru militar, chirurgii, piloții, HoReCa, IT, serviciile de croitorie, dar și toate profesiile care cer asumarea de responsabilitate. Este un an propice pentru aceste meserii.

Avantajul anului este acela de a avea șansa de a alege. Avem șansa de a alege. Nu mai sunt constrângerile de anul trecut”, a dezvăluit maestrul Mihai Voropchievici.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel