Sari la conținut

Horoscop SĂNĂTATE. Mihai Voropchievici, avertisment pentru 5 zodii: Aveți grijă până pe 22 decembrie…

Horoscop SĂNĂTATE decembrie. Mihai Voropchievici, avertisment pentru 5 zodii

Predicțiile legate de sănătate pentru luna decembrie 2022 sunt dintre cele mai bune pentru anumite zodii, precum Vărsător, Leu sau Săgetător.

Pe de altă parte, Berbecii, Taurii, Fecioarele, Peștii și Balanțele primesc avertismente de la astre. Aceste zodii trebuie să fie ceva mai atente cu stilul lor de viață.

Mihai Voropchievici vine cu predicțiile detaliate, printre care și câteva avertismente pentru fiecare nativ, potrivit fanatik.ro.

Horoscop SĂNĂTATE decembrie: Berbec- Ficat obosit

Acordați o mai mare importantă sănătății începând cu data de 22 decembrie. Odihnește-te îndeajuns. Masajul coapselor, al spatelui, genunchilor este benefic în cazul vostru. Până pe 7 decembrie, ai grijă ce mănânci! Ficatul poate fi obosit.

Taur- Nu faceți excese alimentare

Nu e recomandată o schimbare de dietă în decembrie! Mănâncă bine, mergi în călătorii, atâta timp cât vei face ceea ce-ți place, sănătatea nu va suferi. Totuși, nu face excese alimentare de Crăciun și Revelion. Sănătatea e mai bună decât în noiembrie și se îmbunătățește semnificativ după 21 decembrie.

Gemeni- Terapii alternative

Sănătatea este bună până pe 22 decembrie. După data asta, se cere să aveți mai multă relaxare și odihnă. Folosiți terapiile alternative, ieșiți în natură, faceți scurte drumeții, terapie cu cristaluri, beți ceaiuri!

Horoscop SĂNĂTATE decembrie: Rac- Faceți plimbări

Cele mai indicate pentru sănătate sunt visele și intuiția. Aveți o legătură foarte puternică cu planul divin și primiți atenționări multiple. Totul depinde de starea de spirit. Rațiunea vă dă stabilitate până pe 25 decembrie. Masați fața și capul, acordați inimii cinste, fără prea mari emoții. Sunt recomandate plimbările seara și dimineața. Odihniți-vă suficient să aveți un final de an cu sănătate. Masați-vă pieptul, blând, în zona inimii. Intuiția trebuie mereu ascultată!

Leu- Gândire pozitivă

Sănătatea este bună până pe 22 decembrie. O puteți îmbunătăți și mai mult prin mișcare, sport și o gândire pozitivă. Petreceți mai mult timp acasă, în liniște!

Fecioară- Atenție la emoții

Aveți grijă de sănătatea voastră până pe 22 decembrie, după care apare o îmbunătățire. Atenție la emoțiile tari, căci afectează inima. Masați pieptul și oasele, căci circulația periferică e afectată. Masați picioarele folosind alifii sau creme revigorante. Băile cu săruri sunt o binefacere.

Horoscop SĂNĂTATE decembrie: Balanță- Odihniți-vă mai mult!

După 22 decembrie acordați mai multă atenție sănătății. Urmează o perioadă dificilă, dar scurtă, dar nu e nimic serios. Odihniți-vă mai mult și căutați să vă relaxați. Apelați la medic pentru un tratament de specialitate, nu luați pastile după ureche.

Scorpion- Fără schimbări importante în regimul alimentar

Sănătatea trebuie atent monitorizată. Nu faceți schimbări importante în regimul alimentar dacă faceți sport la sală. Starea sănătății e bună și nu trebuie alterată.

Săgetător- Timpul răsfățului

Lucrurile stau excelent la capitolul sănătate, în special după data de 21 decembrie. Bucurați-vă de toate plăcerile simțurilor și ale trupului. Răsfățați-vă, pentru că meritați după toate chinurile la care v-ați supus trupul atâția ani. Este o perioadă bună pentru a dobândi forma fizică pe care v-o doriți.

Horoscop SĂNĂTATE decembrie: Capricorn- Răsfățați-vă și trupul

E timpul să vă răsfățați trupul, să-l apreciați pentru serviciile făcute, dar renunțați la superficialitate. Slăbiți, apoi vă îngrășați, oscilați în a ține o dietă sau nu uitați să faceți mișcare. Masați genunchii, coapsele, spatele. Soarele vă îndeamnă să slăbiți, apoi vă faceți de cap.

Vărsător- Atenție la vise

Sănătatea e mult mai bună decât luna trecută. Atenție la vise și la capacitățile extrasenzoriale, însă rămâneți cu picioarele pe pământ! Ritmul vieții se întețește. Nu mai faceți nimănui pe plac.

Pești- Mai multă odihnă

Sănătatea necesită atenție până pe 22 decembrie. Cu odihnă mai multă, totul va fi bine. Sănătatea se va îmbunătăți după 22 decembrie. Masați-vă coapsele, spatele, genunchii și odihniți-vă ficatul prin sucuri naturale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel