miercuri, septembrie 29, 2021

Anul Mistrețului de Pământ se va desfășura începând cu 5 februarie 2019.

Care sunt anii de Mistreț: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

În astrologia chineză, fiecare an este patronat

de un animal din cele 12 ale zodiacului. Mistrețul este ultimul animal al zodiacului. Anul acesta avem Mistreț de Pământ. Pentru Mistreț, numerele norocoase sunt 2, 5 și 8, iar culorile norocoase galben, gri, maro și auriu.

Anul Mistrețului este și anul de bilanț, sfârșitul unui ciclu de 12 ani, anul în care trebuie să se încheie tot ce mai este de finalizat.

Mistrețul îi urmează mult prea seriosului Câine, anul care tocmai se încheie fiind un an cu un puternic marcaj de pământ, anul câinelui care a urcat muntele. Mistrețul îl traveresează și chiar dacă influențele noului an chinezesc

încep să se simtă încă din decembrie, de la Solstițiul de iarnă, oficial se instalează de pe 5 februarie.

Și alături de Mistreț vom avea tot element pământ, potrivit specialiștilor chinezi. La ce trebuie să se aștepte celelalte semne în acest an chinezesc?

Specialiștii locali afirmă că ar fi un an vesel și oarecum festiv. Dar și un an al promisiunilor deșarte. Orice succes va trebuie muncit, nimic nu mai cade din cer. Oamenii serioși se pot aștepta la recompensele binemeritate și ei au mai multe roade de adunat decât cei care își asumă multe riscuri.

Va exista un sentiment al abundenței,

dar și o neglijență în administrarea bugetului. Există posibilități de pierderi materiale. Elementul Yin este cel care predomină, stabilizând cumva energiile gregare specifice unui an de Mistreț.

2019 este un an de bilanț, trebuie să calculați și să fiți conștienți ce ați câștigat, ce ați pierdut, pentru a trage aer în piept și a începe un nou ciclu la anul, perioadă de noi începuturi. Anul începuturilor va fi cel din 2020, al Șobolanului de Metal.

În 2019 puteți finaliza lucruri pe care le-ați tot amânat, dar nu este un an bun pentru a începe ceva nou. Mistrețul va aduce concretizări,

viziune, strategii. Vesel și responsabil, Mistrețul se dăruiește fără rețineri familiei sale și face tot ce îi stă în putință pentru a o proteja.

În 2019 avem Mistreț de pământ, în an cu polaritate Yin. Adică organizare și disponibilitate orientate spre ceilalți, flexibilitate, modestie, intuiție. Învățare, filantropie, spiritualitate – aspecte de bază ale anului.

Este important ca în acest an să evităm să stăm singuri. De asemenea, un an ideal pentru a încheia relațiile toxice din viața noastră. O perioadă de încheiere, despărțire, o rupere de tot ce nu mai este în concordanță cu noi. Mistrețul

îți va da puterea să o faci.

Culorile norocoase ale anului 2019

Cele mai norocoase vor fi roșu și alb. Roșul simbolizează elementul Foc și avem nevoie de Foc într-un an Yin.

Veți armoniza energiile anului purtând aceste culori și avându-le și în casă. E nevoie de o mică pată de culoare, nu de transformări majore.

Atenție să nu aveți roșu la portofel, în schimb, nu este de bun augur, fiindcă acolo sunt bani și se spune să nu ai roșu la portofel ca să nu-ți arzi degetele.

Oamenii născuți în an de Mistreț este bine să poarte un șnur roșu tot anul, pentru a le stimula norocul. Așa trebuie să facă toate semnele când se desfășoară ”anul lor”.

E bine ca în acest an să aveți mare grijă la dietă. Este un semn care vă poate aduce câteva kilograme bune în plus.

Nu faceți risipă de bani, nu cumpărați multe cadouri și nu intrați în datorii. 2019 nu este un an al prosperității.

Pentru aspectul amoros, Mistrețul aduce surprize, pasiune intense, multe aventuri. Nu vă aruncați cu capul înainte, ce pare o mare iubire ar putea să fie doar un foc de paie.

Copiii născuți în 2019 sub semnul Mistrețului vor fi mai compatibili cu părinții în semne de Mistreț, Iepure, Oaie sau Tigru. Copiii concepuți în an de Mistreț și care se vor naște sub semnul Șobolanului de Metal vor fi mai compatibili cu părinți în semnele Șobolan, Dragon, Maimuță sau Bivol.

Anul 2019 în câteva cuvinte

Dragostea și generozitatea plutesc în aer. Puteți avea tendința de a renunța la voi pentru plăcerea altcuiva. Există multe cadouri și gesturi. Vom putea trece mai ușor pentru insulte și vom fi mai empatici cu cei mai năpăstuiți. Per ansmblu, un an al plăcerii de a trăi, al bucuriei.

Personalități născute sub semnul Mistrețului

Jules Verne, Elon Musk, Hillary Clinton, Edvard Munch, Thomas Jefferson, Henry Kissinger, Ernest Hemingway, Stephen King, Alain Delon, Snoop Dog.

Ultimele stiri