marți, iunie 28, 2022

Lună plină în Balanță, la șase luni după ce același semn a găzduit Luna Nouă. Vine cu aprofundări și note de plată. Oarecum sincronizată cu perioada de dinaintea Săptămânii Patimilor la ortodocși și cu Vinerea Mare la catolici.

Luna Nouă a plantat semințele în Balanță și acum vine tot aici să culeagă ce a semănat.

Această Lună Plină din această seară activează ultimul grad numit adesea și un grad karmic de urgență și ne cântărește dezechilbrele create de gândirea noastră, de ceea ce propagam prin minte și cuvânt, de mândria și aroganța exagerate. Cântărește relațiile, vorbește despre echilibru, armonie și tot ceea ce strică această armonie.

Te-ar mai interesa: Studiu. Postul intermitent poate accelera recupera...

Luna Plină în Balanță, adică opoziția dintre Lună în Balanță gradul 29:07 și Soarele în Berbec gradul 29:07, activează casele III-IX, case ce vorbesc despre natura mentala a oamenilor, mintea inferioară și mintea superioară – divină.

Aspectul de opoziție vorbește tot timpul despre dezechilibre, iar pentru a putea armoniza, integra informațiile, trebuie să învățăm arta compromisului, să ținem seama și de celălalt. Într-o relație (Balanța) fiecare poate avea puncte total diferite la o problemă, iar fără compromisul necesar, apare lupta( Berbec).

Suntem atât de diferiți, știm ce este bine și rău pentru noi, dar trebuie să respectăm și modul celuilalt de a vedea binele și răul. Fiecare dintre noi are un punct de vedere, o gândire proprie, un mod de a-și prezenta crezurile, informațiile, de a-și urma idealurile.

Te-ar mai interesa: Ești mereu obosită, își cade părul, te îngrași cu ...

Este aproape imposibil să spunem celuilalt ce este potrivit pentru el, cum trebuie să gândească, suntem construiți din energii diferite și tot ceea ce putem face este să ne schimbam pe noi înșine, să-i acceptăm pe ceilalți așa cum sunt, cu adevărul lor, cu ideea lor de dreptate, bine și rău. Într-un fel, o Lună Plină poate fi privită ca o lege a karmei care funcționează neîntrerupt, dacă ai bârfit, mințit, înșelat, vei fi bârfit, mințit, înșelat, primim ceea ce dăm, este o lege universală aplicată tuturor, nimeni nu poate fugi de aceasta lege.

Te-ar mai interesa: Pericolul HIV: În lipsa unui set de programe relev...

Citiți previziunea completă astrologică despre Luna Plină pe adriana-astro.com.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private