joi, decembrie 8, 2022

Săgetătorul este una dintre zodiile de foc care se caracterizează prin aventură și întreprindere. Caracterul său îl obligă să fie în continuă mișcare și are nevoie de un partener care să-i ofere stabilitate și în care să aibă încredere.

Daca persoana care te atrage este Sagetator, iti spunem care sunt sansele ca aceasta sa fie compatibila in functie de zodia ta.

Horoscopul dragostei. 3 zodii compatibile cu Săgetătorul

Gemeni

Gemenii sunt foarte deschiși la minte și asta le va oferi un super bonus în relația cu Săgetătorul, pentru că pot vorbi despre orice subiect fără griji. Au interese similare și asta va fi vital pentru a împărți timpul împreună. Gemenii sunt deștepți și asta îl face pe celălalt semn să se simtă atras.

Te-ar mai interesa: Bolile de tiroidă. Endocrinolog: ”La 50 de ani exi...

Vărsător

Vărsătorul și Săgetătorul sunt foarte analitici, le place să fie împreună și le place să-și împărtășească cunoștințele celorlalți. Sunt semne care se ajută foarte mult și oferă stabilitate. Sunt cei mai buni tovarăși de călătorie și aventură. Fără îndoială, acest duo este unul dintre cele mai compatibile ale zodiacului.

Berbec

Aventura și distracția vor fi mereu o descriere perfectă pentru relația dintre Berbec și Săgetător. Sunt foarte pasionați și sinceri. Nu există temeri printre aceste zodii, ei doar lasă totul să curgă și își permit să continue să crească și să se încurajeze să fie mai buni.

Te-ar mai interesa: Poate duce ACEST medicament împotriva acneei la de...


Caracteristici Săgetător

Este un semn zodiacal foarte onest, fidel in dragoste dar si foarte temperamental. Un Săgetător dă tot până când este trădat.

Optimiști, pozitivi, modesti, sinceri și simpatici, Săgetătorii (22 noiembrie – 21 decembrie) sunt de obicei bucuria grădinii zodiacale.

Le place foarte mult să se mute și tind să fie foarte călători, le plac mutările, schimbările… pe scurt: este un semn zodiacal cu o personalitate marcată căruia nu îi plac legăturile.

Te-ar mai interesa: Sindromul bărbatului scund este real, spun oamenii...

Versatilitatea lor îi face să se adapteze foarte bine la schimbări. Acordă puțină atenție micilor detalii și orice tip de legătură de fier sau stabilitate îi face să se simtă blocați. Cu toate acestea, astrologia indică faptul că sunt și una dintre cele mai deschise semne la minte, foarte sincere și intuitive, fiind oameni de încredere.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private