marți, iunie 28, 2022

Prințul Charles se luptă cu degetele de cârnați: Ce spune aspectul degetelor umflate despre starea de sănătate.

De joi, până duminică seară, Regatul Unit celebrează 70 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a. Greu încercaţi de dezbinările provocate de Brexit, obosiţi de pandemie și, mai nou, afectaţi de creşterea preţurilor, britanicii au prilejul să-și reafirme unitatea în acest weekend prelungit, în jurul acestui simbol naţional, unanim respectat.

Te-ar mai interesa: Simptomele diabetului: semn în jurul ochilor care ...

Prințul Charles, în vârstă de 73 de ani, este cunoscut publicului larg din mai multe motive, dar în ceea ce privește sănătatea, singurul lucru cu care s-a luptat sunt degetele de cârnați – mâinile umflate cunoscute medical sub numele de dactilita.

Dactilita determină degetele și mâna să devină umflate și umflate. Unul dintre modurile în care sistemul imunitar al organismului răspunde la boli și leziuni este printr-un proces numit inflamare. Inflamația determină umflarea, durerea și alte modificări fizice în timp ce corpul se luptă cu o infecție.

Dactilita este o formă de inflamație la nivelul degetelor sau degetelor de la picioare. Simptomele includ umflarea unuia sau a mai multor degete sau degetele de la picioare, adesea în întreaga mână sau picior. Umflarea îi conferă degetelor un aspect însoțit de salamuri. Umflarea poate fi dureroasă și poate face dificilă deplasarea zonei afectate.

Te-ar mai interesa: Cum să pierzi grăsimea viscerală: Factorul non-die...

Degetele de cârnați: Cauze pe care trebuie să le cunoașteți

Uneori, aportul de medicamente pentru tensiunea arterială, antidepresive și steroizi poate contribui, de asemenea, la umflarea mâinilor.

Alte cauze includ:

1. Cheag de sânge

2. Alergie cutanată

3. Schimbări de vreme

4. Artrita psoriazica

Pentru tratament, indiferent de cauză, experții spun că o bună hidratare poate ajuta împreună cu următoarele:

1. Bea multă apă

2. Antrenament blând ca mersul pe jos

Te-ar mai interesa: Medic: La ce riscuri se expun persoanele care își ...

3. Îmbunătățirea fluxului sanguin

4. Ridicați zona umflată dacă este posibil

5. Dacă mâinile sunt afectate, înmuiați-le în apă caldă urmată de apă rece

Deși edemul nu este o cauză majoră de îngrijorare – totuși, dacă începe să doară prea mult, consultați un medic pentru cauzele sale.

Prince Charles although in good health suffers from sausage-like fingers which raises eyebrows

De ce prințul Charles suferă de „degete de cârnați”?

Prințul Charles, deși este sănătos, suferă de degete asemănătoare cârnaților care ridică mereu o mulțime de întrebări celor care-l privesc. Regele, spun experții, poate beneficia de reducerea consumului de alimente sărate, care ar putea crește în tăcere riscul de hipertensiune arterială (tensiune arterială crescută), accident vascular cerebral sau chiar atac de cord în cazuri extreme.

Te-ar mai interesa: Horoscop Iulie. Cât de norocoși sunt nativii acest...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private