Sari la conținut

Hotel cuprins de flăcări la Băile Felix

Hotel cuprins de flăcări la Baile Felix. Un fum dens se ridică de la etajele inferioare de la un hotel din Băile Felix. Incendiul a izbucnit în jurul orei 9, în data de 17 august, când cei mai mulți turiști se aflau încă în camere.

Mai mulți turiști sunt acum evacuați pe scarile de incendiu exteriore. Incă se așteaptă intervenția pompierilor.

Cauza incendiului nu este cunoscută, probabil după localizarea și stingerea incendiului specialiștii ISU vor comunica de la ce s-a declanșat incendiu.

Incendiu la Hotelul Mureș din Băile Felix
Incendiu la Hotelul Mureș din Baile Felix

Actualizare: Pompierii au ajuns la fața locului și intervin. Aceștia au o intervenție dificilă, aceștia s-au împărțit în două echipe, unii ajută la evacuarea turiștilor, alții localizează sursa incendiului și încearcă anihilarea lui.

Mai mulți turiști au suferit atacuri de panică, pentru moment nu au fost raportate victime.

Flăcările sunt la două camere de la etajul doi al Hotelul Mureș din Băile Felix, transmite ISU. Intervin echipajele de pompieri al Detașamentelor 1 și 2 și ale Gărzii 1 Mai. Acțiunea este în dinamică.

”Misiui de căutare salvare sunt în acest moment. Conform martorilor ar fi copii în camere care nu pot ieși din cauza fumului. Sunt aproximativ 600 de turist în hotel. Oamenii se autoevacuează pe scara de intervenție. Doi oameni au primit ajutor medical în urma atacului de panică.” adeclarat Alina Butaci, purtător de cuvânt ISU Bihor.

Aceasta spune că incendiul ar fi localizat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.