vineri, septembrie 30, 2022

Iată de ce adulții ar trebui să încerce să coloreze. 4 beneficii surprinzătoare pentru sănătate.

Majoritatea copiilor urmează cursuri pentru o formă de curs creativ, poate fi fie dans, cânt sau pictură. Unii copii le-ar putea considera carierele lor profesionale, alții cresc și urmăresc alte lucruri, cum ar fi medicina sau managementul sau inginerie.

Cu toate acestea, chiar dacă îmbătrâniți și lăsați aceste activități în urmă, puteți oricând să vă întoarceți și să vă bucurați să le practicați.

Te-ar mai interesa: Dispozitivul intrauterin: Riscurile și complicații...

Pictura, de exemplu, ar putea fi una dintre aceste activități. Colorarea ar putea fi utilă pentru adulți, deoarece îi poate ajuta să se detensioneze și să se relaxeze.

S-ar putea, de asemenea, să dezvolte acest lucru ca hobby și ar putea colora în timpul liber. Mandala este o formă de artă pe care adulții o pot practica. Nu doar atât, colorarea este bună și pentru sănătatea ta.

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze? E-dimineata

Iată de ce adulții ar trebui să încerce să coloreze. 4 beneficii surprinzătoare pentru sănătate.

Iată care sunt, pe scurt, beneficiile colorării pentru adulți.

1. Poate ajuta cu anxietatea și depresia. Dacă suferi de anxietate sau depresie, poți colora și asta te poate ajuta să te simți mai bine. Colorarea te poate ajuta să te simți calm și în largul tău.

Te-ar mai interesa: A murit Alexandru Arșinel, la 83 de ani! „Zilele î...

2. Poate ajuta cu somnul. Coloratul te ajută să te relaxezi și să te detensionezi, iar atunci când mintea este lipsită de stres și este relaxată, te ajută să ai un somn mai bun. Un somn bun de noapte este extrem de important pentru bunăstarea generală a unei persoane.

3. Ar putea fi o distragere bună. Dacă te afli într-o situație stresantă și ai nevoie de o pauză, poți folosi colorarea ca formă de distragere a atenției. Colorarea îți poate oferi o pauză și îți poate distrage atenția de la o anumită problemă.

Te-ar mai interesa: Medic anestezist, acuzat de terorism medical! Un d...

4. Te poate ajuta să fii atent. Când colorezi, îți crește atenția și te face mai concentrat. Acest lucru te poate face mai atent și te poate ajuta să faci față situațiilor într-un mod mult mai bun.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private