Sari la conținut

Noi fotografii cu Lilibet. Cât de frumoasă este fiica prințului Harry

De când Harry și Meghan Markle au renunțat la coroana britanică, tânărul cuplu a fost mult mai transparent cu stilul lor de viață, precum și cu relația lor. Recent, au reușit să își surprindă fanii, arătând fotografii nepublicate cu Lilibet Diana, fetița lor.

Când ne-am gândit că nu vom afla mai multe detalii despre viața ducilor de Sussex, recent ne-au surprins arătând că vor să fie foarte sinceri atunci când arată cum evoluează viața lor de zi cu zi.

Acesta este prințul Harry ca tată

În serialele apărute pe Netflix, cu Harry și Meghan, au fost împărtășite câteva clipuri scurte în care fiul regelui Charles al III-lea este surprins în de compania copiilor săi.

Imaginile au mișcat repede inimile fanilor, mai ales că este deja un lucru cert că prințul Harry nu a avut o relație foarte strânsă cu tatăl său, așa că își dorește să fie mult mai aproape de copiii săi pentru a evita repetarea tiparelor.

Ce semnifică numele Lilibet Diana

Prințul Harry și Meghan au numit-o pe Lilibet după porecla pe care Familia Regală i-a dat-o Reginei Elisabeta aII-a, străbunica copilului.

Numele ei de mijloc, Diana, a fost ales pentru a-și onora „iubita ei răposată bunica”, Prințesa de Wales, a spus cuplul la momentul nașterii ei.

Lilibet este al 11-lea strănepot al Reginei.

Fratele ei Archie s-a născut în mai 2019.

Regele Charles nu va fi milos cu Meghan și Harry dacă greșesc

Kate Nicholl asigură că regele Charles al III-lea este mult mai sever decât mama sa, așa că așteaptă doar cea mai mică provocare din partea lui Meghan și Harry pentru a le lua titlurile nobiliare. Iar acest lucru i-ar pune pe ducele și ducesa de Sussex într-o situație foarte incomodă.

Le va lua titlurile nobiliare lui Harry și Meghan Markle?

„Regele Charles nu se va opri și chiar ar putea să priveze familia Sussex de titlurile lor, alături de cele ale copiilor lor Archie și Lilibet”, asta dacă cuplul strica sau pătează imaginea familiei regale cu reality show-ul pe Netflix, asigură expertul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel