miercuri, martie 22, 2023

În acest moment, Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, a ajuns în atenția publicului cu scandalul provocat de doctorul Dan Tesoloianu privind montarea stimulatoarelor cardiace de la persoane decedate.

Acum, revine în atenția publicului, după ce fiica medicului Cristian Dragomir, conf. dr. Raluca Dragomir, ocupă, de câteva luni, funcția de șef al ambulatoriului Clinicii de Chirurgie Buco-Maxilo-Facială de la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași. Aceasta a fost numită în funcție, fără concurs, de către prof. dr. Dan Timofte, managerul unității medicale, potrivit unei anchete BZI.

Te-ar mai interesa: Semne ale deficitului de vitamine pe care TREBUIE ...

Raluca Dragomir este fiica regretatului chirurg și profesor Cristian Dragomir, care a fost șeful Clinicii III Chirurgie de la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași. Dr. Cristian Dragomir a fost și profesor, prorector și rector al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

Regretatul prof. dr. Cristian Dragomir a fost și profesorul lui Dan Timofte. În semn de apreciere față de fostul său profesor, prof. dr. Dan Timofte a numit-o pe conf. dr. Raluca Dragomir la conducerea ambulatoriului de Chirurgie Buco-Maxilo-Facială fără niciun fel de concurs, deși ocuparea posturilor vacante sau temporar vacante din instituțiile și autoritățile publice se face prin concurs.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune remedii naturiste pentru spondiloza ...

La baza numirii sale a stat relația pe care managerul a avut-o cu tatăl Ralucăi Dragomir, prof. dr. Cristian Dragomir. Se cunoaște faptul că prof. dr. Dan Timofte și-a pus în toate funcțiile cheie ale spitalului oamenii săi. Reporterii BZI au analizat toate anunțurile de concurs publicate în ultimul an, dar nu a fost găsit niciunul privind organizarea unui concurs pentru ocuparea șefiei ambulatoriului de Chirurgie Buco-Maxilo-Facială.

Te-ar mai interesa: CNAS prelungeşte valabilitatea actualului contract...

Până în momentul în care conf. dr. Raluca Dragomir a fost numită șef al ambulatoriului de Chirurgie Maxilo-Facială la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași, la conducere se afla dr. Carmen Stelea. Aceasta a fost schimbată din funcție fără nicio explicație.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private