vineri, ianuarie 15, 2021
Elena Oceanu

Americanul Andy Leeks u se simțea deloc bine în pielea lui  la 101 de kilograme dar știa că un simplu regim de slăbit nu îl va ajuta – se plictisea prea repede de el!

Așa că Andy le-a încercat pe toate – dieta 5:2, Atkins, regimul cu supă de varză, detoxifierea doar cu sucuri, dieta raw, regimul Special K, regimul cu mâncare de bebeluși, cel cu grepfruit înainte sau după o masă, altul care presupunea o aplicație de mobilă și instrucțiunile de pe site-ul National Health Services.

Dieta 5:2 (2 zile din 5 restrângi numărul caloriilor) l-a obligat să mănânce supă de roșii, fasole, măr și o felie de pâine prăjită. A reușit să slăbească 2.5 kilograme în 5 zile.

Dieta Special K l-a ajutat să mai dea 3 kilograme jos, dar regimul cu sucuri fresh a fost o tortură. Prepararea lua mult timp. Aplicația de pe mobil, dieta cu grepfruit și dieta cu mâncare de bebeluși nu l-au ajutat să dea jos decât 500 de grame fiecare. Dar regimul cu mâncare raw i-a pus capac. După trei zile, gâtul îl durea și nu mai putea gusta nimic – făcuse o infecție.

În final, Andy a reușit să dea jos (cumulat) 14 kilograme! Nu mai avea gușă, pielea lui arăta mai bine, putea alerga mai ușor. Din toate dietele, una singură a fost atât eficientă, cât și plăcută – cea bazată pe recomandările site-ului National Health Services, cu multe cereale integrale, legume și fructe, pește, fără zahăr și grăsimi.