miercuri, martie 29, 2023

Pentru Selena Gomez, ultimii doi ani au fost petrecuți lucrând la sănătatea ei mintală.

Actrița și cântăreața, în vârstă de 29 de ani, a suferit o criză emoțională în 2018, care a determinat-o să caute terapie comportamentală dialectică, o formă de terapie a vorbirii, pentru a-și gestiona depresia și anxietatea. Și într-un nou interviu pentru InStyle, Gomez a reflectat cât de departe a ajuns.

Te-ar mai interesa: Avertisment pentru glicemie crescută: 2 semne pe c...

„Am devenit conștientă că mica mea lume este complicată, dar imaginea este mult mai mare decât lucrurile cu care mă ocup”, a spus ea despre ultimii doi ani. „Am probleme cu depresia și anxietatea și mi-a fost greu să fiu eu.”

Gomez a evitat inițial să vorbească despre problemele ei de sănătate mintală pe rețelele de socializare „pentru că mi-am dat seama că sunt într-o situație în care am fost extrem de binecuvântată”, a spus ea.

Și pe măsură ce ea continua să se confrunte cu depresia, Gomez și-a dat seama că ar ajuta să ia o pauză de la toate platformele de socializare, potrivit the People.

Te-ar mai interesa: ALERTĂ la nivel european! Substanțe cu potențial C...

„La un moment dat Instagram a devenit întreaga mea lume și a fost cu adevărat periculos”, a spus ea. „… Să iau o pauză de la rețelele sociale a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată pentru sănătatea mea mintală. Am creat un sistem în care încă nu am parolele. Și ura și comparațiile inutile au dispărut odată ce mi-am pus telefonul jos. Voi avea momente în care acel sentiment ciudat va reveni, dar acum am o relație mult mai bună cu mine.”

Te-ar mai interesa: OMS revizuiește recomandările de vaccinare împotri...

Și în timp ce ea a evitat să vorbească despre anxietatea și depresia ei la început, Gomez a făcut din „schimbarea narațiunii sănătății mintale” o parte majoră a carierei ei. Ea vorbește în mod regulat despre asta în interviuri și lucrează la crearea unui curriculum care poate fi predat în școli pentru a-i ajuta pe copii să fie mai deschiși cu privire la modul în care se simt.

Te-ar mai interesa: CAZ IREAL la Maternitatea din Botoșani. La doar 19...

„Sunt atât de pasionată de asta și cred că voi continua să fiu pentru tot restul vieții”, a spus ea. „Mai ales după pandemie, sunt atât de mulți oameni pe care îi cunosc, care tânjeau după ajutor, dar nu aveau idee cum să-l obțină. Am aspirații mari pentru acest domeniu și chiar vreau să implementez un sistem de educație în spatele lui”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private