Sari la conținut

Informații uluitoare despre moartea Prințesei Diana. Fostul șofer a rupt tăcerea: ASTA m-a șocat

Din cuprinsul articolului

Moartea tragică a Prințesei Diana i-a consolidat acesteia locul în inimile și mințile a milioane de oameni. Reamintim că Diana Spencer, prinșesă de Wales, si-a pierdut viata pe unul dintre cele mai faimoase poduri din Paris, Pont du Alma.

Fostul șofer al Prințesei a oferit detalii șocante despre accidentul teribil în căruia aceasta și-a pierdut viața.

Un tragic accident rutier ne-a obligat sa ne luam adio de la Lady Dy, unul dintre cei mai indragiti oameni din Marea Britanie, care in prezent a ramas o enigma a istoriei britanice.

Tebbutt a spus că a fost primul din personalul regretatei prințese care a ajuns la spitalul Pitié-Salpêtrière din Paris, relatează Express. „A fost un accident”, spune Tebbutt despre moartea prințesei, eveniment care a ridicat multe întrebări de-a lungul anilor.

În timpul interviului, el a spus: „Ar fi fost total diferit dacă ea ar fi fost la Londra. Am avut o echipă de doi – am fi fost mereu acolo [pentru a o proteja]”, relatează The List.

În calitate de șofer al Prințesei Diana, Tebbutt poate să fi deținut secretele multor oameni, inclusiv pe cel al Dianei, dar nu a fost dispus să divulge prea multe informații.

Colin Tebbut, fostul șofer al Dianei, la câteva ore după decesul prințesei: „Erau oameni care se uitau de pe un acoperiș. A fost foarte dificil și emoționant să o vezi pe Diana într-un pat și nu la morgă. Atunci când am întors genele și părul prințesei, ele s-au mișcat, iar asta m-a șocat.

 „Genele și părul ei se MIȘCAU”

Am fost nevoit să plec, dar m-am gândit mereu la asta”, a spus acesta. Mai mult, conform zvonurilor din presa britanică dezvăluie, Prințesa Diana nu se odihnește în mausoleul aflat în proprietatea familiei sale, ci într-o biserică din Northamptonshire.

Tebbut își amintește cu plăcere de clipele petrecute alături de aceasta: „Aveam un simț al umorului extraordinar și nu am avut niciun conflict în doi ani de zile. Până să moară, ea lăsa impresia că are o viața bună și că este fericită”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel