luni, noiembrie 29, 2021

Febra chirurgiei cosmetice pare sa le fi cuprins pe femeile din toata lumea si in afara show bizului. Daca pana nu de mult acest tip de modelare plastica a infatisarii era apanajul strict al vedetelor hollywoodiene

Te-ar mai interesa: Omicron, pe cale să provoace o nouă pandemie?! Med...

trecute de prima varsta, in zilele noastre femeile din toate categoriile sociale recurg la chirurgie pentru a se infrumuseta, cu precadere cele tinere, aproape jumatate dintre acestea situandu-se in ultima perioada in deceniul 3 de viata. Pentru a va lamuri cu privire la riscurile si avantajele chirurgiei plastice si pentru a va ajuta sa va faceti o idee care sunt implicatiile si in general cu ce “se mananca” o astfel de procedura, am pregatit pentru voi cateva intrebari generale si raspunsurile la acestea:
Intrebare. Pot sa ma ingras din nou dupa o liposuctie? Poate cineva care

Te-ar mai interesa: Vaccinurile anti-COVID, eficiente împotriva varian...

si-a facut o astfel de procedura sa nu fie slab? Si daca iti micsorezi stomacul se va acumula grasimea in alte parti ale corpului?
Raspunsul este da, la toate intrebarile de mai sus. Daca mananci mai multe calorii decat arzi, vei acumula grasime indiferent de procedura la care ai recurs pentru a slabi. Si da, aceasta se va acumula in alte parti decat cele in care ai facut liposuctia. Dupa adolescenta corpul nu mai produce celule grase astfel incat, in cazul in care le-ai eliminat dintr-o parte, ele se vor acumula in alta parte.
Intrebare. Dupa liposuctie isi va reveni pielea la forma sa originala?

Te-ar mai interesa: 39 de români vor ajunge în România mâine, din Afri...

Probabil ca da. Totul depinde de genele tale si de cat de elastica este pielea ta.
Intrebare. Daca barbatul strange cu putere de sani in timpul actului sexual exista riscul ca implanturile sa cedeze si sa se sparga sau ca sanii sa-si schimbe forma?
Raspuns: Imposibil. I-ar trebui barbatului puterea lui superman pentru a produce o ruptura si puteri divine pentru a le schimba forma. Cu alte cuvinte, in acest caz puteti sta linistite. Implanturile raman asa cum sunt ele.
Intrebare. Pot sanii micsorati sa devina asimetrici, in diferite forme si marimi?
Evident. Sanii micsorati isi pot

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic, recomandări pentru Postul Crăciunul...

pierde din simetrie in cazul in care doctorul care efectueaza procedura nu are un ochi estetic bine format, este neexperimentat sau, doi chirurgi diferiti lucreaza pe sani simultan.

Continuarea pe Lyla.ro

Te-ar mai interesa: Noi restricții vor fi adoptate în perioada următoa...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri