Sari la conținut

„Operație” estetică de 200 de mii de euro. Dr. Singh: „Avem aparatură nouă”

pacienti arsi
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Centrul nou de Arși Gravi și la Târgu Mureș

„Operație” estetică de 200 de mii de euro. S-a modernizat secția de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă pentru tratarea cazurilor de reconstrucție de membre în urma amputărilor accidentale, de înlăturare tumori, arsuri și altele. Această secție se află în incinta spitalului Caraș-Severin.

Medicul indian Singh Bhupinder, cel care a realizat, anul trecut, 896 de intervenții de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructive, a reușit  să modernizeze  compartimentul Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă din Spitalul Caraș-Severin. Este singura secție cu o astfel de specialitate din Caraș-Severin, chirurgie plastică.

Sursă foto – caon.ro

„Operație” estetică de 200 de mii de euro. Dr. Singh: „Avem aparatură nouă”

Compartimentul de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă are 9 saloane, pentru septici și aseptici, cu rezerve pentru bărbați și femei, chiar și cu un izolator pentru arși. În această secție se vor trata și cazurile de reconstrucție de membre în urma amputărilor accidentale, de înlăturare tumori, arsuri și altele.

Dr. Singh Bhupinder: Pacientul nu vine de drag la spital

Medicul mai spune că secția de Chirurgie Plastică are monitorizare permanentă a pacienților, intrare cu acces video, buton de panică, senzori de mișcare, 24 de paturi noi, confortabile, în fiecare salon e regim hotelier.

„Ne-am gândit să facem ceva pentru spital, am discutat la o cafea cu prietenii mei și mi-au zis <<hai să facem>>. Pacientul nu vine de drag la spital, are o problemă, și atunci trebuie să le asigurăm tot confortul.

Avem monitorizare permanentă a pacienților, intrare cu acces video, buton de panică, senzori de mișcare, 24 de paturi noi, confortabile, în fiecare salon e regim hotelier (tv, net, frigider), instalații electrice și sanitare, uși, geamuri, jaluzele, toate noi. Mai mult, ne-a venit și aparatură nouă (prin proiectul primăriei-n.r.). Mulțumesc prietenilor mei care m-au ajutat să fac asta.”, a declarat dr. Singh Bhupinder, noul manager al spitalului, potrivit caon.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel