Sari la conținut

Dorința de perfecțiune i-a adus moartea. Tânăra de 29 de ani care s-a stins pe masa de operație în urma unei proceduri banale

Sursă foto: Luana Andrade Instagram
Luana Andrade, de 29 de ani, s-a stins din viață la câteva ore după o liposucție.

Un model a murit la doar câteva ore după ce a fost supus unei proceduri de liposucție, despre care se crede că a fost efectuată de un chirurg privat.

Luana Andrade a fost văzută ultima dată pozându-se zâmitoare în sala de sport, chiar înainte de a intra în operație. Tânăra radiantă de 29 de ani stătea întinsă pe o saltea de exerciții și a postat pentru cei 490.000 de urmăritori ai săi: „În locul meu preferat”.

Luana Andrade, de 29 de ani, s-a stins din viață la câteva ore după o liposucție.
Sursă foto: Luana Andrade Instagram

Tânăra braziliancă, model și influenceriță cunoscută în ultimii ani, a murit la 29 de ani pentru că își dorea o siluetă perfectă. Aceasta avea și propriul ei brand de îmbrăcăminte.

Luana Andrade, de 29 de ani, s-a stins din viață la câteva ore după o liposucție. Tânăra a intrat de patru ori în stop cardiac înainte de a muri.

Luana Andrade a murit marți dimineață la un spital din Sao Paolo, la doar o zi după o liposucție la genunchi.

Medici specialiști în chirurgie plastică: „nu există nicio intervenție fără riscuri”

Tânăra Luana a ajuns la spital după ce a ales să facă intervenția de liposucție la un medic particular, care era și anestezist, angajat de familia sa, informează DailyMail.

Mai mulți medici specialiști în chirurgie plastică au explicat că „nu există nicio intervenție fără riscuri și nicio procedură medicală care să nu implice un anumit tip de risc, mai ales când este o procedură chirurgicală. Acest lucru presupune o tehnică invazivă care implică anestezie, fie că este locală sau generală”.

Luana Andrade a intrat în stop cardiac la aproximativ două ore și jumătate după operația de liposucție, după care ar fi urmat alte trei.

„Intervenția chirurgicală a fost întreruptă iar pacientul a fost supus unor teste care au evidențiat o tromboză masivă. A fost transferată la secția de terapie intensivă, unde a urmat tratament medicamentos și hemodinamic”, a anunțat spitalul din Sao Paolo.

Decesul tinerei a fost declarat marți dimineață, în jurul orei 5:30. Iar cauza oficială care i-a provocat decesul a fost embolia pulmonară, potrivit medicilor.

Moartea sa a intervenit în timpul filmărilor la reality show-ul brazilian „Power Couple”, la care participa împreună cu iubitul său.

Acesta a declarat, după moartea fulgerătoare a iubitei sale, că trăiește „cel mai rău coșmar” după vestea teribilă. El a descris-o pe Luana Adrade ca pe o persoană „extraordinară” care „a cucerit lumea cu grația și eleganța ei”.

Auoritățile braziliene au deschis o anchetă după moartea tinerei Luana Andrade.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: