vineri, martie 24, 2023

Ipoteză șoc se conturează în cazul monstrului de la Caracal, după ce medicii legiști au analizat componenta ADN a fragmentelor osoase găsite în pădurea indicată de Gheorghe Dincă.

În urma analizelor ADN asupra oaselor umane găsite în pădure, medicii legiști lansează ipoteza existenței unei a treia victime a lui Gheorghe Dincă.

Potrivit România TV, din informații venite pe surse, oasele găsite în pădure ar aparţine unei fete cu vârsta cuprinsă între 15 şi 17 ani. Asta deşi criminalul a susţinut că aceste oase ar fi ale Luizei Melencu, care are 18 ani.

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ai intestinele pline de toxin...

În presă s-a speculat că ar fi părţi din corpul Alexandrei, dar Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei, a susţinut la România TV că nu exista niciun document la DIICOT care să ateste acest lucru.

Dacă este adevărat, rezultatele pot detona dosarul și asta pentru că acum anchetatorii se tem de faptul că în dosar ar putea fi vorba despre o nouă victimă.

Procurorii sunt convinși că fragmentele osoase nu pot aparține nici Alexandrei, mergând pe raționamentul că fiind ultima victimă, Dincă nu ar fi putut face o asemenea confuzie. Cu toate acestea, anchetatorii au anunțat că vor compara ADN-ul fragmentelor osoase din pădure cu ADN-ul mamei Alexandrei. Dacă genotipul nu se potrivește, în dosar apare cea de-a treia victimă.

Te-ar mai interesa: LISTA. Preţuri de invidiat la cantina unei celebre...

Referitor la rezultatele testelor ADN ale fragmentelor osoase din pădure, avocatul familiei Luizei, Ionel Pop a declarat că există o mare probabilitate ca rămășițele să aparțină unei alte fete, „pentru că atunci când a identificat aceste fragmente osoase, Dincă a avut un moment de ezitare, de confuzie. A alternat intre două luni, aprilie, cănd a fost răpită Luiza și o altă lună, pe care nu pot să o dezvălui”.

Te-ar mai interesa: Scorțișoara: Cum ajută inima, diabetul, inflamația...

Potrivit România TV, expertizarea fragmentelor osoase găsite în pădure indică o victimă cu vârsta cuprinsă între 15 și 17 ani, minionă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private