miercuri, februarie 8, 2023

Irina Begu este a doua jucătoare din România, în clasamentul WTA, după Simona Halep care a reușit să încheie sezonul sportiv 2022 în TOP 10 WTA.

În cadrul „Interviul de 10” acordat PRO Arena, Irina Begu a dezvăluit cum se desfășoară un control anti-doping, comentând și cazul Simonei Halep. Halep este actualmente suspendată din circuitele WTA și ITF, în urma testului anti-doping cu rezultat pozitiv, efectuat la New York.

Te-ar mai interesa: Băutura care ajută la reducerea riscului de forma...

„Ești mult mai atentă la medicamentele pe care le iei, după ce s-a întâmplat cu Simona?”, a fost întrebarea primită de Irina Begu.

„Întotdeauna am fost atentă. Cred că asta e cea mai mare frică a unui sportiv. Toate suplimentele pe care le iau și să evit o astfel de problemă. În general, trimit la anti-doping prospectul sau suplimentul pe care urmează să îl iau și primesc acordul din partea lor, dacă este în regulă.

Mai am și doctorul meu din Germania, cu care lucrez, iar el îmi dă suplimentele care sunt conforme. E important să verificăm, să fim atente când deschidem o sticlă de apă, unde o lăsăm.

Te-ar mai interesa: Un medicament luat frecvent de oameni ar putea cre...

Întotdeauna când deschid o sticlă și părăsesc încăperea, iar sticla nu a fost urmărită sau în preajma echipei mele, nu mai beau din acea sticlă,” a adăugat Irina Begu, care a precizat că a vorbit cu Simona Halep și a încurajat-o, în aceste momente dificile”, a declarat Irina Begu la Pro Arena.

Totodată, ea a dezvăluit că a discutat cu Simona Halep despre scandalul de dopaj în care este implicată constănțeanca după US Open.

Te-ar mai interesa: ALERTĂ ALIMENTARĂ! Chipsuri contaminate cu o subst...

„Am vorbit cu Simona și i-am transmis un mesaj, am încercat să o încurajez cât se poate de mult, în această perioadă. Este o situație delicată și sper să se rezolve cât mai repede în favoarea ei”, a spus Irina Begu la Pro Arena.

Simona Halep așteapă sa fie judecată în cazul de dopaj de la US Open.Românca riscă o suspendare intre doi ani și patru ani.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private