sâmbătă, iulie 2, 2022

Jennifer Lopez, secretul tinereții: 5 obiceiuri alimentare sănătoase pe care urmează. Plus, clauza din contractul prenupțial care îl pune la treabă pe Ben Affleck, de 4 ori pe săptămână

De la a mânca sănătos până la a nu se lipsi de nimic, Jennifer Lopez face totul. Are 52 de ani, dar nu pare nici o zi peste 30.  În timp ce regimul ei de antrenament intens este cunoscut tuturor, obiceiurile ei alimentare au fost un secret pentru mulți.

Te-ar mai interesa: VIDEO șocant. Momentul în care o turistă este omor...

Jennifer Lopez, secretul tinereții: 5 obiceiuri alimentare sănătoase pe care urmează

Aruncă o privire la cele mai sănătoase obiceiuri alimentare ale celebrei actriței-cântărețe.

1. Își începe ziua cu un smoothie sănătos: J. Lo își începe ziua cu un smoothie delicios și sănătos, care conține afine, căpșuni, zmeură, scorțișoară, miere, suc de lămâie și iaurt grecesc. Bunătatea vitaminei C, a antioxidanților, a îndulcitorilor sănătoși și a calciului este o modalitate bună de a începe ziua.

2. O mulțime de proteine ​​și legume: Jennifer Lopez este mare pe proteine ​​– și în acest sens, ea mănâncă carne doar de trei sau patru ori pe săptămână. Doza ei de proteine ​​provine din alimente precum nuci, legume verzi precum spanacul, kale și broccoli, porumb, morcovi, albușuri, pește, piept de pui și carne de vită hrănită cu iarbă.

Te-ar mai interesa: Avertismentul unui medic: Nu vă autodiagnosticați!...

3. 7 pahare de apă pe zi: Jennifer Lopez bea multă apă pentru a rămâne hidratată pe tot parcursul zilei. De asemenea, adaugă suc de lămâie în fiecare dimineață.

4. Fan declarat al consumului de pește: Jennifer Lopez este un fan de pește, cu excepția somonului. Îi place să mănânce halibut, cod și biban de mare în mod regulat, iar datorită conținutului lor de proteine ​​și acizi grași omega-3, acestea devin o alegere sănătoasă.

Te-ar mai interesa: Cod galben și portocaliu de ploi și vijelii în jum...

5. Se bucură de un răsfăț dulce din când în când: Cântăreața în vârstă de 52 de ani spune că prăjiturile sunt slăbiciunea ei și nu o deranjează să cede din când în când în fața slăbiciunilor ei. Făcând acest lucru ajută la sănătatea mintală, precum și corpul nu este lipsit de ceea ce îi dă o goană fericită, de zahăr.

Jennifer Lopez & Ben Affleck Kiss On Sidewalk In NYC: Photos – Hollywood Life

Clauza din contractul prenupțial care îl pune la treabă pe Ben Affleck, de 4 ori pe săptămână

Se spune că artista de 52 de ani ar fi insistat să adauge în contractul prenunpțial o clauză care îl vizează direct pe viitorul său soț. Actorul Ben Affleck, mai mic cu 3 ani decât Jennifer, ar fi obligat prin contract să întreţină relaţii intime de minim patru ori pe săptămână cu soția sa.

Te-ar mai interesa: Transplantul de fecale, un tratament-minune pentru...

JLo ar fi recurs șa această decizie, după ce actorul ar fi fost infidel cel puţin o dată în perioada relaţiei pe care au avut-o în urmă cu 19 ani. Cei doi, care au redevenit un cuplu după aproape două decenii, s-au logodit la începutul acestui luni şi plănuiesc acum nunta. JLo a povestit că Ben a surprins-o cu cererea în căsătorie pe 7 aprilie în timp ce făcea baie.

Clauzele contractului prenupţial nu sunt cunoscute, însă averea cântăreţei, estimată la aproape 400 de milioane de dolari, ar fi de cel puţin două ori mai mare decât cea a actorului.

Te-ar mai interesa: Vitamina esențială pentru celulele creierului. Un ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private