Sari la conținut

Jennifer Lopez și Ben Affleck: Primele imagini de la nuntă

Din cuprinsul articolului

Jennifer Lopez și Ben Affleck: Primele imagini de la nuntă ale celor doi. Intrarea spectaculoasă a mirilor a fost admirată de o grămadă de vedete prezente.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au făcut o intrare spectaculoasă, sâmbătă seara, la a doua lor ceremonie de nuntă. J Lo a purtat o rochie albă magnifică, cu o trenă lungă, de peste 6 metri.

Sursa: TMZ

La o lună după ce s-au căsătorit în Las Vegas, Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au sărbătorit dragostea și în fața prietenilor și a familiei.

Cei doi au făcut nunta ieri, în Georgia, la una din proprietățile deținute de Ben, înconjurați de cei dragi, notează People, citat de Antena 3.

Din fotografiile realizate în timpul ceremoniei se vede că toţi invitaţii au fost îmbrăcaţi în alb, aşa cum le-a cerut anterior mireasa.

Cine a creat rochia de mireasă

Cu toții ochii ațintiți asupra sa, frumoasa  J.Lo a purtat o rochie de mireasă de un alb imaculat creată de Ralph Lauren, în timp ce Ben Aflleck a purtat un sacou alb completat de papion şi pantaloni negri.

Pe drumul spre altar cei doi au fost însoţiţi de prietenii apropiaţi şi familie, inclusiv de copiii din căsătoriile anterioare. Printre celebrităţile care şi-au făcut apariţia la nuntă se numără George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger şi Jimmy Kimmel.

Sursa: TMZ

După ce au spus „Da”, cei doi miri au fost protagoniştii unei şedinţe foto pe pontonul din apropierea vilei care a găzduit petrecerea de nuntă.

Meniul festiv a fost compus printre altele din cotlet de porc prăjit cu legume şi orez, precum şi preparate la grătar, potrivit Antena 3.

Potrivit pagesix.com, care citează surse de la Hollywood, „Lopez a fost gata de căsătorie încă din noaptea în care Ben i-a cerut mâna”.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel