Sari la conținut

Julia Roberts îi trimite soțului ei scrisori, după 20 de ani de căsnicie: Îmi aduce fericire

Sursă: Wowbiz

Din cuprinsul articolului

Danny Moder și Julia Roberts sunt căsătoriți de peste 20 de ani și încă își trimit unul altuia scrisori de dragoste.

Starleta, în vârstă de 54, a povestit că i-a scris frecvent lui Moder de-a lungul timpului petrecut în Australia, filmând cel mai recent film al ei, „Ticket to Paradise”, în care joacă cu George Clooney.

Actrița a menționat că ea și Danny „au scris întotdeauna scrisori de mână”, scrie CBS. Prima scrisoare pe care mi-a trimis-o avea șapte pagini și o mai am. Îi voi spune fiicei mele, Hazel, „Asta e ceea ce cauți”, când o va vedea.

Julia Roberts spune că familia ei, nu faima ei de la Hollywood, este ceea ce o face cea mai fericită.

„Când nu lucrez, sunt o gospodină desăvârșită, mă ocup numai de casă. Nu e numai lapte și miere toată ziua, în fiecare zi, dar îmi aduce fericire”, susține Roberts, într-un interviu acordat CBS Sunday Morning.

„Faptul că sunt actriță înseamnă că mi-am îndeplinit visul, dar nu este singurul vis pe care l-am avut vreodată. Viața pe care mi-am făcut-o cu soțul meu și cea pe care o avem cu copiii noștri e cel mai bun lucru de pe pământ – să vin acasă la ei la sfârșitul zilei!”, a dezvăluit vedeta.

Sursă: Wowbiz

Sunt împreună de 20 de ani

Roberts și Moder s-au cunoscut în 2000 pe platourile de filmare a filmului „The Mexican”, în care jucay Brad Pitt si Julia. Soția lui Moder la acea vreme era Vera Steimberg. În același an în care a fost finalizat divorțul său de Steimberg, el și Roberts s-au căsătorit în New Mexico.

Roberts a negat că a fost motivul pentru care căsătoria s-a destrămat, dar a trebuit să facă față acuzațiilor ani de zile.

Singurii copii ai cuplului sunt gemenii de 17 ani Hazel și Phinnaeus și Henry, în vârstă de 14 ani. Cei doi sunt căsătoriți de aproape două decenii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel