miercuri, septembrie 28, 2022

Klaus Iohannis, mesaj către medici: „Știu că ați lucrat până la epuizare și ați salvat foarte multe vieți/ Sunteți eroii noștri”.

Președintele României a ținut să marcheze Ziua Internațională a Medicinei de Urgență, printr-un mesaj emoționant. În cursul zilei de joi, 27 mai, Klaus Iohannis a efectuat o vizită la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului ”Bagdasar-Arseni” din București, unde s-a construit o nouă unitate UPU.

Te-ar mai interesa: Atenție! Noi modificări la calculul facturilor de ...

„Am venit astăzi la o unitate UPU nouă, care se va deschide zilele următoare, apărută dintr-o colaborare foarte bună între Primăria sectorului 4 și Ministerul Sănătății. Dacă lucrează împreună autoritățile locale și cele centrale, pot ieși lucruri foarte bune.

Primăria s-a ocupat de clădire, Ministerul Sănătății de dotare. Vă felicit pe toți cei care ați contribuit la realizarea acestei unități de primiri urgențe. Îi rog pe ceilalți să urmeze acest exemplu. Este o dotare ultra-modernă. Este un exemplu despre cum ne dorim să arate spitalele din România. Sper că în viitorul să avem nu doar secții, ci și spitale întregi moderne.”, a declarat președintele.

Te-ar mai interesa: Ultima modă în materie de slăbit. Fără alimente in...

Klaus Iohannis, mesaj către medici, de Ziua Internațională a Medicinei de Urgență

Totodată, Klaus Iohannis a lăudat și prestația personalului medical din toată țara şi a adăugat că „a fost un an infernal pentru personalul din medicina de urgență„.

„Vreau să-i felicit, în primul și primul rând, pe toți cei care lucrează în medicina de urgență. Doamnelor și domnilor, vă admir pentru dăruirea, abnegația, cu care vă faceți profesia. Salvați vieți în fiecare zi, dați speranță oamenilor bolnavi și pentru asta meritați nu doar felicitări ci și mulțumiri.

Te-ar mai interesa: Și tu speli carnea înainte de a o găti? Iată de ce...

(…) A fost un an infernal pentru personalul din UPU, acest an pandemic, unul în care lucrurile s-au complicat peste măsură. Știu că ați lucrat până la epuizare. Ați salvat multe vieți și ați contribuit la buna gestionare a crizei sanitare.

Alături de tot personalul medical ați fost în prima linie. Sunteți eroii noștri. Nu se pot exprima destule mulțumiri pentru efortul depus”, a mai spus președintele României.

Te-ar mai interesa: Care sunt cele mai mari nevoi ale pacienților cu S...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private