Sari la conținut

Incendiu la spitalul Bagdasar-Arseni din București. Acoperișul Unității de Primiri Urgențe a luat foc

Incendiu la spitalul Bagdasar-Arseni din București. Potrivit primelor informații, focul a izbucnit de la acoperișul Unității de Primiri Urgențe și, din fericire, nu sunt victime.

Potrivit datelor oferite de ISUBIF, un incendiu a fost anunțat în jurul orei 7. Focul a izbucnit la acoperișul Unității de Primiri Urgențe și nu există victime, scrie G4Media.

„In jurul orei 7 am fost anuntati cu privire la un incendiu produs la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Bagdasar-Arseni.

Primele forte ajunse la caz au constatat ca se degaja fum de la nivelul acoperisului. A fost realizat un dispozitiv pentru stingerea incendiului si pentru evacuarea persoanelor din interior. In acest moment nu se observa flacara sau fum. Nu sunt persoane ranite”, a informat ISUBIF.

Ministerul Sănătății a declarat că toți cei 8 pacienți care se aflau în clădire au fost evacuați și sunt în siguranță.

„Toți cei 8 pacienți care se aflau în clădire au fost evacuați imediat in siguranta și se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului. Menționăm că nu sunt persoane rănite.

Ministerul Sănătății este in legătură cu conducerea unității sanitare pentru acordarea imediata de masuri de sprijin în caz de necesitate”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel