Sari la conținut

Leac pentru tuse cu bicarbonat. Lidia Fecioru: Este o rețetă foarte bună împotriva broșitei, laringitei sau chiar pentru traheită

bioenergoterapeut
FOTO: WOWBIZ
Lidia Fecioru, leac pentru imunitate

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a propus în emisiunea Adevăruri ascunse un remediu simplu și eficient pentru adulții și copiii care se confruntă cu tuse puternică.

”Am să dau un leac pentru că am văzut foarte mulți adulți și copii care tușesc într-un hal barbar, mai ales acum, în perioada asta, când sunt niște răceli din astea, de primăvară.

Este o rețetă foarte bună împotriva broșitei, laringitei sau chiar pentru traheită. Se fierde un pahar de lapte, se pune o lingură de miere, o lingură de unt topit și un gălbenuș de ou. Lăsăm un pic să se răcească și batem gălbenușul din nou și îl adăugăm acolo. Apoi adăugăm un vârf de linguriță de bicarbonat și bem acest mixt pentru tuse.

Este nemaipomenit. E bun și pentru copii”, a dezvlăuit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Condimentul care te scapă de tuse

Un condiment extrem de parfumat și de aromat și foarte gustos, utilizat pentru gătit, ar putea fi de folos și în cazul celor care tușesc des, sugerează Lidia Fecioru, bioenergoterapeut.

Indiferent că îl folosim sub formă de tinctură, infuzie sau poate chiar sub formă de ceai de cimbru, acest condiment se dovedește util tuturor celor care nu se mai pot opri din tușit în această perioadă a anului.

Cei ce suportă acest remediu își pot face și inhalații cu cimbru ca să calmeze tusea, spunea Lidia Fecioru, într-o altă ediție a emisiunii.

Cine nu are tinctură de cimbru o poate prepara acasă sau o poate procura de la plafar.

„M-am gândit la un tratament pentru tuse, pentru că în perioada aceasta este atât de multă lume răcită şi se confruntă cu tusea.

Este foarte bun cimbrul. Pe internet sunt mai multe reţete de tinctură de cimbru sau chiar o putem găsi la plafar.

Lidia Fecioru: „Se pun 3-4 picături de tinctură de cimbru, nu mai mult, pentru că e puternic”

Se pun într-un pahar cu ceai cam 3-4 picături de tinctură de cimbru, nu mai mult, pentru că e destul de puternic.

Cine suportă să bea chiar ceai de cimbru este minunat. De asemenea, se poate face inhalație cu cimbru. Pentru tuse este nemaipomenit.

Eu nu am tinctură de cimbru, dar îmi fac acasă ceai de cimbru”, a recomandat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena 3.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel