sâmbătă, iunie 10, 2023

Celebrul bioenergoterapeut  a dezvăluit un nou leac natural și ușor de realizat, cu efecte benefice asupra stării noastre de sănătate. De data aceasta, este vorba despre o băutură care poate curăța ficatul.

Lidia Fecioru spune că vom avea nevoie de acest leac, la un moment dat, pentru că ficatul poate obosi din diverse motive.

Leac pentru curățarea ficatului. Lidia Fecioru: E bun și pentru ciroză

  • Luăm un kilogram de cartofi și turnăm șase litri de apă peste. Cartofii se pun la foc mic și îi fierbem patru ore.
  • Când au trecut patru ore, pasăm cartofii cu coajă cu tot, apoi amestecăm și dăm cratița deoparte să se răcească.
  • După câteva ore se vor așeza cartofii la fund și deasupra va rămâne un lichid. Secretul este acel lichid, nu piureul de cartofi!
  • Lichidul trebuie să-l adunăm cu un palonic și să îl punem într-o sticlă. Se bea câte două linguri de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă.

„Acest lichid curăță ficatul. Este indicat și în ciroză hepatică!”, asigură Lidia Fecioru.

Remediu pentru curățarea colonului

Lidia Fecioru a mai dezvăluit secretul unei băuturi minune pe care o putem consuma pentru curățarea colonului.

Este un ceai care trebuie băut 3 zile la rând, câte o înghițitură din oră în oră. Este leacul minune pentru curățarea colonului, dar și pentru sănătatea oaselor și a mușchilor. Frunza de dafin este un puternic antiparazitar.

„Un remediu care ne ajută la detoxifierea colonului, dar ajută și pentru oase, încheieturi, mușchi, pentru a scoate depunderile de săruri din organism. E simplu: se iau 5 gr de frunze de dafin mărunțite, uscate.

Se pun într-un ibric, se toarnă 300 ml de apă până începe să fiarbă, dar la foc foarte mic, 10 minute. Apoi ceaiul îl turnăm într-un termos și îl lăsăm 4 ore să stea, învelit în ceva. Apoi se bea câte o lingură la un interval de timp astfel încât să bem toată cantitatea într-o zi. Ne programăm o înghițitură din oră în oră.

Facem acest lucru 3 zile la rând după care pauză o săptămână și repetăm încă o dată. Acest remediu e bun și pentru cei care au paraziți.

Ceaiul de dafin este foarte bun antiparazitar, este și antistres, ajută și la tensiunea arterială, are foarte multe calități foaia de dafin”, a mai spus Lidia Fecioru în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la antena3.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private