vineri, februarie 3, 2023

Leac pentru curățarea colonului. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse un remediu care ne ajută la detoxifierea colonului, dar e bun și pentru alte afecțiuni.

Ceaiul de dafin este o minune și are mai multiple beneficii pentru sănătate. Leacul propus de Lidia Fecioru se prepară rapid și trebuie consumat 3 zile la rând.

Leac-minune pentru curățarea colonului. ”Un remediu care ne ajută la detoxifierea colonului, dar ajută și pentru oase, încheieturi, mușchi, pentru a scoate depunderile de săruri din organism. E simplu: se iau 5 gr de frunze de dafin mărunțite, uscare.

Te-ar mai interesa: La ce să fim atenți în această perioadă. Medic: Po...

Se pun într-un ibric, se toarnă 300 ml de apă până începe să fiarbă, dar la foc foarte mic, 10 minute. Apoi ceaiul îl turnăm într-un termos și îl lăsăm 4 ore să stea, învelit în ceva. Apoi se bea câte o lingură la un interval de timp astfel încât să bem toată cantitatea într-o zi. Ne programăm o înghițitură din oră în oră.


Lidia Fecioru: Acest remediu e bun și pentru cei care au paraziți

Facem acest lucru 3 zile la rând după care pauză o săptămână și repetăm încă o dată. Acest remediu e bun și pentru cei care au paraziți.

Ceaiul de dafin este foarte bun antiparazitar, este și antistres, ajută și la tensiunea arterială, are foarte multe calități foaia de dafin” a spus Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Doliu uriaș în lumea modei. A murit unul dintre ce...

Rețetă pentru curățarea plămânilor

Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse un leac pentru curățarea plămânilor. Ridică imunitatea și are mai multe proprietăți!

” Aceasta este o reţetă pentru curăţarea plămânilor. Este pentru cei care vor să se lase de fumat, fie pentru cei care mai au plămânii încărcaţi după răceală sau pentru cei care au astm.

Se ia o bucăţică de rădăcină de ghimbir, două linguriţe de ceai de curcuma, un litru de apă, 400 de grame de usturoi tăiat rondele şi zahăr. Zahărul să fie brun.

Te-ar mai interesa: Factorii majori care îți distrug zilnic sistemul i...

Punem apa la fiert şi adăugăm pe rând ingredientele. Zahărul îl punem la sfârşit. Fierbem la foc mic, până scade cantitatea la jumătate. Lăsăm la răcit şi punem la frigider.

Se poate lua dimineaţa, câte două linguri sau dimineaţa şi seara câte o lingură. Se ia înainte de masă cu 30 de minute.

Ridică imunitatea şi are mai multe proprietăţi. Din a treia zi se văd rezultate. Putem să avem o tuse productivă după. O mai putem face când simţim iar nevoia, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Zahărul scade imunitatea...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private