Sari la conținut

Leacul minune care te scapă de gripă și răceală. Lidia Fecioru: E ucigașul infecțiilor

Leacul minune care te scapă de gripă și răceală. Lidia Fecioru: E ucigașul infecțiilor

În plin sezon al virozelor, orice leac care combate infecțiile este binevenit. Lidia Fecioru, cunoscută pentru sfaturile privind medicina naturistă, a dezvăluit un ingredient ideal pentru combaterea virozelor și răcelilor.

Este vorba despre o legumă comună despre care bioenergoterpeutul susține că poate ajuta la scăderea temperaturii, calmarea tusei sau la remedierea disconfortului dat de otită.

Este vorba, nici mai mult nici mai puțin, despre ceapă, o legumă pe care cu toții o avem în casă.

Leacul minune care te scapă de gripă și răceală. Lidia Fecioru: E ucigașul infecțiilor

Astfel, Lidia Fecioru spune că ceapa este „ucigașul infecțiilor” și că leacurile care conțin această legumă fac minuni:

„Ceapa vindecă foarte bine, pentru că de la ea scade temperatura, ajută dacă doare urechea, dacă tuşim foarte tare. Practic, ceapa este ucigaşul infecţiilor, aşa i se spune. Dacă copiii fac otită, mai ales în această periodă, luăm mijlocul din ceapă, dar nu tăiem capătul, ca să nu se desfacă, tăiem pe jumătate şi îl introducem peste noapte în ureche.

Pot face asta şi cei mari, atunci când au nevoie. Atenţie! Bucăţica de ceapă nu trebuie să intre adânc în ureche. Sau, ca să fim mai siguri, putem da ceapa prin maşina de tocat, o punem într-o bucăţică de tifon şi apoi turnăm o picătura în ureche, prin acel tifon. Este verificat de mine, e miraculoasă ceapa”, a explicat Lidia Fecioru, la antena3.ro.

Un alt remediu care se folosește de ceapă și este recomandat de către bioenergoterapeut se adresează celor răciți, care vor să scape de virus. Astfel, ceapa se amestecă cu miere și o linguriță de oțet, toate așezându-se într-o bucată de tifon, care se ține, apoi, în zona gâtului:

„Se amestecă ceapa, cu miere, o linguriţă de oţet, se pun în tifon şi se ţin la nivelul gâtului. A doua zi, rupe tusea. Practic, face minuni ceapa”, mai susţine Lidia Fecioru.

Remediu care te scapă de durerile de cap în câteva minute

Lidia Fecioru recomandă un remediu și pentru durerile de cap, în care se folosesc compresele cu apă sărată „fierte” în propria casă:

„Leacul este simplu. De pildă, eu, în această perioadă, am avut dureri de cap. M-au ajutat foarte mult compresele cu apă sărată.

Se cumpără apă distilată sau apă normală pe care o fierbem. La un litru de apă se pun trei linguri de sare. Nu trebuie să fie foarte foarte tare, dar nici foarte slabă. Se fac compresele. Se pot pune chiar şi pe burtă sau pe coate.

Când avem o durere de intestine sau infecţie urinară. Putem pune compresele şi pe burtă, ceafă, frunte. Ne ajută foarte mult. Sunt nemaipomenite.”, a mai spus Lidia Fecioru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel