joi, mai 26, 2022

Leon Zăgrean, despre puterea dezbinării: Trăim, probabil, cea mai gravă perioadă din istoria cunoscută a civilizației.

Reputatului profesor doctor Leon Zăgrean, Leon Zăgrean, destituit în mod ilegal din funcția de șef de al catedrei de Fiziologie şi Neuroştiinţe Fundamentale din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, a îndemnat părinții să nu accepte vaccinarea copiilor și a tinerilor.

Te-ar mai interesa: Menopauza la bărbați: 6 simptome de luat în seamă....

Profesorul Zăgrean susține că trăim „probabil, cea mai gravă perioadă din istoria cunoscută a civilizației”. Pandemia de coronavirus a genarat cadrul dezbinării și al inducerii fricii la nivel global. Oamenii sunt dezbinați prin tehnici subtile, începând de la nivelul familiei și până la cel transnațional.

Leon Zăgrean, despre puterea dezbinării: Trăim, probabil, cea mai gravă perioadă din istoria cunoscută a civilizației

„PUTEREA PERFIDĂ A ZÂNZANIEI. Trăim, probabil, cea mai gravă perioadă din istoria cunoscută a civilizației, atât din punct de vedere al răspândirii planetare cât și din perspectiva implicațiilor în viitorul omenirii.

Această zânzanie se exprimă de la nivel de familie, la nivel de colectivitate, național și transnațional și se bazează pe criterii politice, religioase, culturale, economice ș.a.

Te-ar mai interesa: Ciupercile, legumele care pot înlocui carnea? Miha...

Dar, cea mai periculoasă expresie a zânzaniei zilelor noastre este cea dintre două categorii sociale care se conturează tot mai evident și coordonat.

O categorie care devine tot mai puternică, agresivă și împotriva valorii umane este cea a ”stăpânilor adevărați” sau ”păcăliți”.

Cealaltă categorie, care devine tot mai numeroasă, mai neîndreptățită în privința drepturilor fundamentale ale Ființei Umane și mai dependentă de ”stăpâni”, este categoria ”supușilor” conștienți sau inconștienți.

Te-ar mai interesa: S-au înmulțuit cazurile copiilor bolnavi de diabet...

„Această stare de fapt nu are șanse de îmbunătățire fără intervenția hotărâtă a majorității populației sau al unui cataclism/dezastru natural sau provocat”

Zânzania între cele două categorii este cultivată și susținută de un grup tot mai restrâns de indivizi care nu respectă niciunul dintre criteriile religioase sau ale culturii tradiționale ce definesc demnitatea Ființei Umane.

În opinia mea, această stare de fapt nu are șanse de îmbunătățire fără intervenția hotărâtă a majorității populației sau al unui cataclism/dezastru natural sau provocat”, a scris profesorul Zăgrean pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Raport UNICEF: cum au ajuns țările bogate ale lumi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private