sâmbătă, aprilie 1, 2023

Lidia Fecioru, despre planta minune. Tratează infecțiile urinare și liniștește sistemul nervos

Lidia Fecioru a devzăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, care sunt beneficiile unei plante mai puțin cunoscute publicului larg. Este vorba de oregano, o plantă medicinală folosită din timpuri îndepărtate.

Oregano este considerată o plantă de bază în multe bucătării din întreaga lume. Are un parfum puternic și aduce o aromă aparte în felurile de mâncare. Acesta poate fi găsit în stare proaspătă, uscată sau sub formă de ulei. Se spune că toate derivatele au beneficii semnificative pentru sănătate.

Te-ar mai interesa: Cum îți poți da seama că cineva ți-a făcut farmece...

Deși este utilizat în mod obișnuit în cantitati mici, oregano conține unele substanțe nutritive importante. De exemplu, doar o lingurită de oregano uscat poate reprezenta aproximativ 8% din necesarul zilnic de vitamina K.


Lidia Fecioru. Planta minune. Tratează infecțiile urinare

Adjuvant în lupta împotriva bacteriilor si reducerea inflamației, studiile au descoperit că oregano are proprietăți impresionante.

„Îl putem folosi de foarte multe ori în infecţiile urinare. Pentru bufeuri, pentru scăderea apetitului sexual, sunt oameni care au probleme cu respiraţia, pentru scăderea hiperacidităţii stomacale, pentru meteorism, pentru disfuncţia biliară.

Te-ar mai interesa: Drojdia roşie, un elixir pentru inimă, antidotul c...

Se ia un pahar de apă, se pun două linguriţe de oregano, se pune la fiert, se fierbe cinci minute, îl acoperim 30 de minute, îl stoarcem. Câtă apă a scăzut din cele 200 de mililitri, adăugăm la fel, să ajungă la 200 de mililitri.

Se bea câte jumătate de pahar, de trei ori pe zi, înainte de masă”, a explicat Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru. Planta minune. Liniștește sistemul nervos

Celebrul bioenergoterapeut a dezvăluit faptul că acest ceai este benefic și pentru persoanele care au probleme cu plămânii.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune ceaiuri pentru ficatul gras, încărca...

„E foarte bun inclusiv pentru linişterea sistemului nervos pentru că spuneam că tot ce ţine de plante aromate, toate fac parte din aromoterapie legat de sistemul nervos.

Ceaiul e foarte bun şi pentru cei care au avut probleme cu plămânii. Am văzut un tomograf după un COVID-19. Zici că sunt găuri prin care pătrunde lumina. Am întrebat de ce se vede aşa şi mi-a spus că acele găuri sunt de fapt trombi pe plămâni.

Te-ar mai interesa: Vești bune pentru credincioșii din întreaga lume! ...

E foarte bun şi pentru tensiune, însă numai pentru cei care au tensiune foarte mare. Dacă facem tensiunea 18-20, putem bea ceai de oregano.

Noi când spunem aceste lucruri oamenii trebuie să înţeleagă. Nu înlocuim nicio formă de tratament, ba din contră, oamenii să meargă la medic să îşi ia tratamentul”, a avertizar Lidia Fecioru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private