joi, ianuarie 27, 2022

Miercuri, pe 18 octombrie, începând cu orele 12.00, la interviu LiveDoc, de pe pagina de Facebook Doctorul Zilei, doamna doctor Ionela Manole, specialist dermatolog la clinica Medicover, ne va spune cum trebuie să ne îngrijim corect pielea și cum să o pregătim pentru sezonul rece. 

Dr. Ionela Manole, dermatolog
Dr. Ionela Manole, dermatolog la Medicover

Scăderea temperaturilor, din perioada care urmează, poate afecta sănătate pielii, de aceea este necesar ca înainte de venirea frigului, să acordăm mare atenţie îngrijirii tenului, cu ajutorul unor creme adecvate şi unor tratamente menite să regenereze pielea afectată de expunerea la soare din timpul verii.
În sezonul rece este necesar să aplicăm creme bogate în lipide, grăsimi şi nutrienţi, cu vitaminele A, C si E, însă tot timpul adecvate tipului nostru de ten.

Te-ar mai interesa: Ghidul nostru pentru un somn odihnitor în funcție ...

De aceea, este important sa apelam la un medic dermatolog pentru a afla cu exactitate ce tip de ten avem şi ce tip de produse cosmetice este bine să folosim, pentru a evita, spre exemplu, iritaţiile, alergiile şi erupţiile acneice, dar şi agravarea rozaceei sau a dermatitei seboreice.
Medicul dermatolog Ionela Manole ne va explica, pe larg, ce se întâmplă cu pielea noastră odată cu scăderea temperaturilor, ce probleme dermatologice pot apărea în sezonul rece și ce măsuri să luăm pentru a le evita. De asemenea, vom afla și care sunt cele mai bune soluții împotriva ridurilor și de la ce vârstă ar trebui să începem să prevenim îmbătrânirea pielii.

Te-ar mai interesa: Îți este frig mereu? E posibil sa suferi de o boal...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private