Sari la conținut

Liviu Vârciu a ajuns, din nou, pe mâna medicilor: Urăsc tot ceea ce se întâmplă

Liviu Vârciu a ajuns, din nou, pe mâna medicilor: Urăsc tot ceea ce se întâmplă.

După invazia Ucrainei de către Rusia, prioritățile vieții au fost rescrise de toți oamenii, inclusiv de vedete. E în firea umană să aprecieze ceea ce are doar după ce pierde acel lucru.

„Nu e normal să fie unul nebun și să mă țină în stresul ăsta”

Este concluzia la care a ajuns și Liviu Vârciu, care își sfătuiește admiratorii să se bucure de viață, pentru că nimeni nu știe ce se poate întâmpla mâine.

Prezentatorul TV le-a mărturisit fanilor că, privind la tot ce se întâmplă acum, ar trebui să ne dăm seama cât de fericiți eram, de fapt, când ne plângeam de lucruri mărunte.

„Bă, nu e normal ce se întâmplă. Nu e normal să fie unu nebun și să mă țină în stresul ăsta. Acum vă dați seama că noi chiar nu aveam nicio problemă și că eram fericiti.

Acum, când bate războiul la ușă, realizăm ce viață frumoasă aveam noi, de fapt. Urăsc ceea ce se întâmplă. Hai să fim optimiști, o să fie bine!”, este mesajul transmis de Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu a ajuns, din nou, pe mâna medicilor

Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâna medicilor, unde s-a și filmat și de unde şi-a informat fanii virtuali cu ce probleme medicale se confruntă. Acesta a dezvăluit că de câteva zile are dureri îngrozitoare de spate și a considerat că este momentul potrivit să facă câteva investigații amănunțite, precum și un RMN.

Prezentatorul TV a explicat şi care sunt problemele care l-au trimis la doctori!

„Haha, aparat nou, oameni vechi. Bine, nu sunt chiar așa vechi, dar trebuie să mă consult puțin. De la prea multă dragoste în picioare mă cam doar spatele. Glumesc!

Mă doare spatele că am ridicat ceva. Am venit să mă verific și eu acum”, a mai spus Vârciu, potrivit România TV.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel