Sari la conținut

Liviu Vârciu a dezvăluit tratamentul minune care l-a scăpat de sinuzită. „Am strănutat vreo 25 de minute. Apoi am eliminat o cantitate mare din infecție”

Liviu Vârciu a dezvăluit tratamentul minune care l-a scăpat de sinuzită. „Am strănutat vreo 25 de minute de mi-au ieșit ochii din orbite”.

În urmă cu câteva zile, Liviu Vârciu s-a internat o noapte în spital, cu dureri de cap și tuse puternică, în urma unei răceli puternice. În urma testelor Covid, a reieșit că nu este infectat cu virusul SARS-CoV-2.  De asemenea,  el a menționat că și-a făcut investigații concrete și nu are leziuni la nivelul plămânilor.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Liviu Vârciu. De ce s-a îmbolnăvit atât de tare

„Am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine”

Vedeta Antena 1 a dezvăluit că motivul pentru care a răcit atât de tare este că a ieșit cu părul ud afară, pe frig, după ce tocmai făcuse baie.

„Fraților, iubiții mei, dragii mei, am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine. Covid nu am, că-s cu testul negativ, la plămâni mi-am făcut o radiografie, sunt bine.

Respir un pic mai prost pentru că m-a luat răceala foarte tare și tușesc. M-au sunat o grămadă de prieteni de-ai mei, au văzut la televizor că ”vai, cum arată Vârciu”. Cum arată Vârciu? A îmbătrânit un pic. Mulțumesc de grijă, dar sunt bine, sunt ok”, a povestit Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

„Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală și de coronavirus”, declara acesta.

Vedeta TV a primit cu greu un diagnostic: „Cred că m-au văzut vreo 20 de medici”

Acum, însă, Liviu Vârciu a mărturisit că se simte mult mai bine, mai ales după ce medicii au descoperit care ar fi cauza pentru care s-a simțit atât de rău în ultima perioadă!

„Am stat la pat în ultimele zile de m-am săturat, vă spun sincer. Am stat fie acasă, fie prin spitale, fie ele private sau de stat. Despre analize ce să mai vorbesc? Mi-am făcut RMN la cap, analize la plămâni, o groază de teste anti- COVID-19, toate ieșite, din fericire cu rezultat negativ.

Multă vreme nu am primit un diagnostic clar. Cred că m-au văzut vreo 20 de medici, și câți medici am întâlnit, cam de tot atâtea păreri am avut parte.

Am avut ceva noroc în ultimele zile, când după un RMN făcut la Spitalul Militar o doctoriță foarte simpatică susține că totul mi se trage de la o nenorocită de sinuzită.

M-a întrebat dacă mă confrunt cu așa ceva și am răspuns pozitiv! S-a întâmplat pe când aveam 12 sau 13 ani. Tocmai începuse povestea asta cu sinuzita și m-am dus la spital să-mi fac o puncție, care se recomandă în asemenea cazuri.

Însă nu-mi amintesc decât că acul cu care umbla medicul respectiv s-a înfipt în nu știu ce centru nervos și am leșinat pe scaun.

Când mi-am revenit, nu am vrut să mai aud nici de doctori, nici de ace și am decis să duc sinuzita pe picioare!”, a declarat Vârciu, potrivit impact.ro.

Liviu Vârciu a dezvăluit tratamentul minune care l-a scăpat de sinuzită

În urmă cu 10 ani vedeta a urmat un tratament naturist, iar de atunci nu a mai avut probleme. Acum se gândește că trebuie să-și facă timp pentru a apela din nou la tratamentul pe bază de castraveți de mare.

Un cumătru de-al meu a reușit să mă convingă să fac un tratament special, cu castraveți de mare. Totul s-a petrecut acum vreo zece ani. Am zis da, dar am trecut prin momente delicate.

După ce castraveții au fost introduși în nările mele, am strănutat vreo 25 de minute de mi-au ieșit ochii din orbite.

Iar apoi am reușit să elimin o cantitate mare din infecția aia nenorocită. Și vreo zece ani nu am mai știut nimic despre prietena mea sinuzita.

Cred că va trebui să găsesc iar un timp liber să dau o fugă până la mare.

Castraveții aceia speciali nu se găsesc chiar cu una, cu două, dar am ajuns deja să cred în puterea lor de vindecare!”, a mai spus Liviu Vârciu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel