Sari la conținut

Loredana Groza spune că nu are silicoane: M-am născut cu dotările de rigoare!

Loredana Groza spune că nu are silicoane. Deși a fost criticată și acuzată în ultimii ani că a exagerat cu operațiile estetice, artista rămânce fermă pe poziții și spune că nu a avut nevoie de intervenții chirurgicale.

În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, Loredana Groza a negat din nou că ar avea vreo oprație estetică și le-a închis gura cârcotașilor.

Artista spune că nu este împotriva intervențiilor de ordin estetic, ba chiar admiră femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă.

„Nicio operație estetică”

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.

Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș”, a declarat Loredana Groza, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

În ciuda dezvăluirilor sale, pozele de pe rețelele de socializare spun altceva despre artista care declară că „a avut noroc de la natură că s-a născut cu dotările de rigoare”.

Dacă în fotografiile de pe Instagram apare fără niciun rid și pare mai tânără cu 30 de ani, lucrurile se schimbă în momentul în care artista apare pe micile ecrane, unde imperfecțiunile și anii în plus își spun cuvântul.

Are Loredana Chivu silicoane?

Florin Burescu, creator de modă ale cărui ținute sunt apreciate de vedetele de la noi, inclusiv de Loredana Groza, a dezvăluit adevărul.

„Am mers foarte mult cu Loredana în turnee. La vremea aceea, vă spun clar, nu avea silicoane.

Loredana are o lenjerie intimă foarte foarte bună care dă o formă senzațională bustului. Vă invit să luăm toate pozele în parte și o să vedeți că Loredana nu apare niciodată fără sutien. Vă explic exact și cum este acest sutien. Are foarte foarte mult push up pe lateral, are doar o jumătate de cupă și o sârnă montată sub sâni care susține foarte bine. Acum eu nu pot să garantez, în acest moment, că Loredana nu are silicoane, eu vă spun ce se întâmpla acum ceva timp!”, a declarat Florin Burescu, la Metropola TV.

SURSĂ FOTO: EVZ

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.