Sari la conținut

Lucrurile pe care nu le poți ierta în funcție de zodie. Până unde ești dispus să lupți pentru dragoste

Fiecare zodie are un punct peste care nu este dispus să treacă sau să îl ierte. Astrele ne îndemnă să cunoaștem acel punct, astfel încât să știm cum să acționăm.

Berbec – nu poate ierta trădarea

Nativii din zodia Berbec, iubesc cu o intensitate nebună, și urăsc și mai intens. Aceștia se simt încolțiți atunci când sunt puși în fața unui lucru de care nu sunt conștienți, potrivit Astrology.com

Taur – nu poate ierta încălcarea promisiunilor

Taurii își doressc pasiune și încredere, iar când aceste lucruri dispar, totul se destramă.

Punctul forte al Taurilor este loialitate, iar acesta are aceeași așteptare din partea celor din jur.

Gemenii – nu iartă posesivitatea

Gemenii nu suportă posesivitatea, să fie acuzaț și să se simtă constrânși de parteneri. Sunt siguri pe forțele proprii și au aceași pretenție și de la parteneri.

Rac – nu se simte confortabil cu singurătatea

Racul este un nativ ce debordează iubire, iar când nu are parte de același sentiment din partea partenerului, deja se dezvoltă o anxietate.

Leu – nu poate ierta descurajarea

Fiind un nativ plin de forță, Leul își dorește să aibă lângă el un partener încrezător. Cu toate acestea, dacă există alte calități care să îl atragă poate să treacă cu vederea. Nu poate ierta totuși descurajarea din partea celui iubit.

Fecioara – nu iartă minciuna

Deși nativul Fecioară este o persoană extrem de exigentă și are aceleași pretenții de la ce din jur, Fecioarele nu suportă minciuna. Este una dintre cele mai iertătoare zodii, dar astrele te sfătuiesc să nu minți când ești în preajma lor.

Balanță – nu poate ierta conflictele

Potrivit astrelor, balanțele sunt cele mai sufletiste zodii. Dacă ești sincer cu o Balanță, îți poate ierta orice. Cu toate acestea, atunci când certurile degenerează, nu mai poate exista cale de întors.

Scorpion – nu poate ierta răzbunarea

Scorpionii abandonează lupta în caz de conflict, iar din perspectiva lor răzbunarea este de neacceptat. Zodia Scorpion poate fi afectată atât psihic cât și fizic de anumite conflicte interioare ce pot avea repercursiuni în exterior. Astrele recomandă iertarea de dragul celor din jur.

Săgătător – nu poate ierta copilăriile

Deși acest nativ poate ierta și chiar renunța, se pare că micile copilării sunt punct dificile de gestionat de Săgetători.

Capricornii – nu iartă dezamăgirile

Capricornii trec prin aceleași experiențe dezamăgitoare asemănătoare, iar acest lucru îi supără teribil. Încrederea în oameni îi face să cadă de pe propriul pediestal.

Vărsător – nu poate ierta condițiile stabilite

Acest nativ are propriul mod de a-și rezolva problemele și poate ajunge să-și creeze o cu totul altă viață decât semenii săi. Are nevoie de timp pentru a-și vizualiza planurile și nu dorește să-i fie impusă o anumită stabilitate.

Pești – nu poate ierta vanitatea

Deși iartă cu ușurință, Peștii nu suportă vanitatea și nu vor să facă aceleași greșeli la nesfârșit.

Etichete:
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: