duminică, iunie 13, 2021

Luna Nouă în Taur a lui aprilie este momentul de revelație a ceea ce contează, de fapt, pentru tine. Este timpul să învățăm că nimic nu ne aparține cu adevărat pe pământ.

Cunoscuta astroloagă Adriana

Tudosa dezvăluie pe site-ul său misterele ascunse la această lună nouă, cu multiple semnificații pentru întreaga omenire. Luna Nouă a lui aprilie se va produce în semnul Taurului, pe 23 aprilie la 5:25 ora României.

Marea lectie a semnului Taur este sa invete non-atasamentul, si doar cand invatam sa acceptam si partea spirituala a vietii, putem depasi cu adevarat materialismul pronuntat. Este un moment bun pentru a reflecta asupra atasamentului nostru fata de lumea materiala si pentru a intelege ca valorile trebuiesc redefinite in acord cu divinul. Luna Noua in Taur este un nou start astral

al vorbelor lui Isus: “ Nu va strangeti comori pe pamant, unde le mananca moliile si rugina si unde le sapa si le fura hotii;  ci strangeti-va comori in cer, unde nu le mananca moliile si rugina si unde hotii nu le sapa, nici nu le fura.” Matei 6:19,20

Este cel mai bun moment pentru reconectarea noastra cu pamantul, cu cerul, cu abundenta si frumusetea simpla care ne inconjoara. La nivel de suflet, luna arata de obicei care modele trebuiesc depasite sau transformate daca vrem sa avansam spiritual. Aceasta lupta pentru a depasi tendintele negative relevate de luna este “ crucea “ ce o purtam

iar acuma aceasta cruce ne cere sa ne re-evaluam sistemul de valori. Concentrarea pe dobandirea doar a valorilor materiala, neglijarea dezvoltarii propriei creativitati, dorinta de a poseda lucruri, oameni, fara a le permite celor dragi libertatea de a explora viata in termenii lor, sacrificarea propriilor impulsuri creative pe altarul satisfacerii nevoilor celorlati, nu pot decat intari legatura cu pamantul blocand astfel accesul la valorile adevarate, valorile spirituale.

Este timpul sa invatam ca nimic nu ne apartine cu adevarat pe pamant, venim aici si ne folosim de darurile pamantului,

de oameni, de darurile personale, totul ne este imprumutat pentru a ne face lectia de viata dar de cele mai multe ori uitam asta si dezvoltam fel de fel de atasamente.

Luna Noua in Taur poate fi un pas important catre intelegerea adevaratelor valori de care avem nevoie in continuare. Pe de alta parte, acesta este un moment excelent pentru a face o pauza si pentru a merge mai lent pentru un timp.

Citește abordarea astrologică completă pentru această Lună Nouă în Taur AICI

Ultimele stiri

Parteneri