sâmbătă, octombrie 23, 2021

Aprilie este o luna intensa, o luna care vorbeste de lectii, de invatare, de recapitulare. Vibratia energetica universala pentru luna aprilie 2020 =4+4=8, potrivit cunoscutului astrolog Adriana Tudosa.

Vibratia

energetica a numarului  8 este adesea destul de controversata, vorbeste despre bani, putere, spiritualitate, afaceri, lupte ascunse pentru putere, autoritati, materialism pronuntat, controlul celorlalti, teama, ridicari si caderi spectaculoase.  Cu vibratia energetica a lui 8 poti reusi dincolo de asteptari sau poti esua mizerabil. 8 este guvernat de Saturn, parintele timpului si poate de aceea, aceasta vibratie ne aminteste ca toate au vremea lor.

8 este o vibratie de echilibrare karmica, ea da doar ce este de drept si ia inapoi tot ce este castigat pe nedrept. Da, vibratia karmica a

lui 8 regleaza lucrurile intr-un mod spectaculos, pot exista unele vesti bune dar pot aparea si pierderi. Este un timp al unor pasi critici in evolutia noastra, pasi ce ne obliga sa redescoperim valorile spirituale.

Uitati-va la  numarul 8, este infinitul pe verticala, este iubirea infinita, energia infinita, timpul infinit, prosperitatea infinita …. Cu alte cuvinte, reprezinta abundenta fara sfarsit cand ne conectam cu divinitatea, cand intelegem sa facem un echilibru intre ceea ce este sus cu ceea ce este jos, intre material si spiritual. Lacomia va conduce cu siguranta la pierderi,

Una

din lectiile lui 8 ne cere sa invatam despre compasiune, dragoste si mila.

Citeste continuarea…

Ultimele stiri