joi, februarie 9, 2023

Luna Nouă a lui septembrie vine ca un zăvor final peste toate lucrurile care nu ne mai servesc, nu ne mai sunt de folos.

Prin esența sa, Luna Nouă este un simbol al începuturilor. Învățăm să primim noul și să dăm drumul la ce nu ne mai ajută să creștem.

Învățăturile și obiceiurile vechi și inutile trebuie vindecate și eliberate. Această conjunctură astrală ne oferă prilejul de a cunoaște oameni noi, de a lega prietenii ce se pot transforma în unele de durată, adică avem oportunitatea de a ne da refresh vieții sociale, cu relații de calitate, solide.

Te-ar mai interesa: Condimentul anti-cancer care ajută la eliminarea g...

Ne facem prieteni noi, începem relații sentimentale noi, ne putem logodi sau căsători, desigur în funcție de predispozițiile fiecăruia. Acestea sunt caracteristici ale unei perioade și nu se aplică tuturor oamenilor în același timp, de aici și frumusețea astrologiei.

Efectele astrologice ale Lunii Noi se vor întinde pe o perioadă de 4 săptămâni, până pe 28 octombrie, data următoarei Luni Noi.

Cea mai bună perioadă pentru un nou început este în primele 2 săptămâni ale acestui nou ciclu lunar.

Luna va fi în creștere până la 13 octombrie, data următoarei faze de Lună Plină.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ce înseamnă un gram de sare și cum ...

Astrologul Adriana Astro spune: ”Este timpul sa lucram la problemele noastre de furie, manie si agresiune, relaxand anumite parti din noi care sunt predispuse sa lupte si sa-i atace pe ceilalti.

Si asa cum spune Rudolf Steiner :”Cine observa viata, va constata ca omul care nu se poate aprinde de manie in fata unei nedreptati sau prostii, nu poate sa ajunga niciodata la adevarata blandete si iubire. Observand viata, veti vedea ca acela care simte ca se aprinde de o nobila manie in fata unei nedreptati sau prostii, si se educa atata timp cat este nevoie la scoala acestui puternic simtamant, va dezvolta pe urma in modul cel mai frumos acea inima incalzita de forul iubirii, care face binele de dragul binelui.

Te-ar mai interesa: Mircea Badea: „Am venit la emisiune și în cârje...

Iubirea si blandetea sunt reversul maniei nobile. Mania biruita, mania purificata, se transforma in iubire si blandete. Cu greu am putea gasi in lume o mana iubitoare care sa nu fi fost si in situatia de a se strange pumn in anumite momente, dintr-o nobila manie, care poate fi resimtita în fata unei nedreptati sau a unei prostii. Acestea sunt lucruri strans legate între ele.”

Deci, marea lectie a acestei luni noi este despre noi, despre nevoia de a gasi pacea si iubirea in noi insine. Asa vom imbunatati si relatiile noastre. O luna noua in balanta vorbeste si despre “ umbra noastra”  pe care refuzam sa o vedem, astfel incat o intalnim in ceilalti, in colaboratori, parteneri, rivali, concurenti, relatii de tot felul.

Te-ar mai interesa: Un medic din Cuba dezvăluie rețeta naturală pentru...

Balanta este foarte preocupata de justitie, de fapt, ea este atat de concentrata pe justitie si pe verdicte incat poate uita de mila si poate parea destul de cruda. Marele defect al Balantei este acela ca nu stie sa ierte, este acel sentiment al justitiei personale, de aceea trebuie sa invete ca iertarea, acceptarea celorlalti asa cum sunt cu bune si rele, sunt pasi catre armonie si echilibru in viata lor iar aceasta luna noua in balanta poate aduce experiente de viata care sa ne invete despre iertare si acceptare. Iubirea este singura forta capabila ce poate transforma un inamic, intr-un prieten. Testul dur al dragostei nu este de a-ti iubi prietenii ci de a-ti iubi vrajmasii. Iar dragostea adevarata inseamna de fapt sa iubesti ceea ce este de neiubit.

Te-ar mai interesa: Medicul Radu Zamfir: Acestea sunt simptomele cance...

Luna Noua in Balanta ( echilibru, relatii, egalitate, dragoste, feminitate, creativitate, viata in doi, echilibru, cantar ) activeaza casa V, o casa ce vorbeste despre iubire, copii, scoala, placeri de toate felurile. In casa a cincea cautam sa ne exprimam propria creativitate.

Creativitatea poate fi exprimata prin copii ca extensii ale corpurilor noastre fizice sau prin diferite forme de arta ca extensii interioare. Aceasta casa este, de asemenea, asociata cu activitati de agrement, sport, jocuri de noroc, lucruri amoroase, de fapt, toate formele de recreere in care cautam sa ne exprimam liber si fara inhibitii. Aici, noile inceputuri( luna noua) lasa urme in viata, societate, fie ca vorbim de nasterea unui copil, nasterea unei mari iubiri, nasterea unei lucrari de arta, literatura, institutie culturala, o mare inventie, o realizare notabila a unui copil. In casa V, Luna Noua in Balanta combina verbul “ a echilibra  “ cu “ a voi”  punand un accent deosebit pe relatia cu noi insine dar si cu ceilalti. Testul principal al casei V este “puritatea motivului” iar Luna Noua aici este benefica actiunilor pure care pot pune in lumina unicitatea noastra, care exteriorizeaza natura noastra divina, care ne ajuta sa armonizam vointa noastra cu Vointa Domnului.”, conchide astrologul.

Pe Adriana Astro o găsiți AICI

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private