vineri, septembrie 30, 2022

Luna Plină sub semnul Vărsătorului: Ce schimbări să facem pentru a ne păstra sănătatea. Vărsătorul este un semn al mișcării, cu mișcarea trebuie început așadar.

Luna plină din 12 august va fi ultima Super Lună a acestui an, dintr-o serie de patru, pe care am putut să le admirăm pe parcursul verii. Așadar, în nopțile de 11, 12 și 13 august vom avea parte de un nou spectacol ceresc, dacă cerul nopților va fi senin.

Te-ar mai interesa: Semințele unei îmbătrâniri sănătoase: experții spu...

Luna se va vedea mult mai luminoasă și mai aproape de planeta noastră în timp ce se va afla la răsărit, după orele 21:30

De asemenea, tot în aceste zile se manifestă punctul culminant al curentului de meteori denumiți Perseide. În noaptea de 12 spre 13 august, în jurul orelor 3 – 4 dimineața, cine poate urmări cerul va putea vedea zeci de stele căzătoare care vor face concurență Lunii pline.

Ploaia de stele și luna plină

Perseidele reprezintă un fenomen astral anual, pe care îl putem admira în fiecare vară, în luna august. Dar întâlnirea lor din acest an cu Luna plină din Vărsător, care aduce schimbări, are semnificații noi pentru astrologi.

Te-ar mai interesa: Taina Spovedaniei se schimbă, după scandalul Visar...

Ploaia de stele va ajunge la punctul culminant în nopțile cu Lună plină ceea ce ne arată că strălucirea și frumusețea unor lucruri din viața noastră este efemeră.

Totodată, luna plină din 12 august poate aduce transformări importante în viața multor nativi! Va fi un moment astral deosebit, ultima Super Lună a anului, însoțită de ploaia de stele care vine dinspre constelația lui Perseu.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila: Un comportament responsabil al f...

Trebuie să ne orientăm către lucruri sau chiar oameni mai stabili, mai echilibrați și de încredere. Cei care vorbesc mult și promit mult, cei care par frumoși și generoși s-ar putea să ne dezamăgească.

Așadar, mare atenție la ceea ce pare prea frumos, dar nu are consistență.

Același sfat în primim și de la Venus care acum traversează zodia Leului și ne îndeamnă să fim mai atenți cu lucrurile și cu oamenii de valoare din viața noastră. Iar valoare nu stă într-o strălucire de moment, ci în principii solide.

Te-ar mai interesa: Paracetamol în timpul sarcinii: afectează sau nu f...

Mai multă mișcare

Luna plină din Vărsător ne arată că trebuie să ne schimbăm și noi stilul de viață pentru a ne bucura de o sănătate mai bună.

De îndată ce vremea ne permite, când diminețile vor fi mai răcoroase, trebuie să facem mai multă mișcare. Vărsătorul este zodia mișcării, astfel că organismul nostru va avea un tonus mult mai bun și o rezistență mai mare dacă facem mișcare și sport.

Te-ar mai interesa: Să ne pregătim psihic: ANRE avertizează că vom pri...

Pe de altă parte, Venus din Leu ne atrage atenția să ne îmbogățim dieta zilnică prin alimente bogate în fier, magneziu și potasiu, notează libertatea.ro.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private