Sari la conținut

Luna Roz 2024: Fă acest ritual pentru a-ți îndeplini toate dorințele

luna roz
imagine creata cu AI

Luna Roz 2024 este pe cale să aibă loc și va fi unul dintre cele mai importante evenimente astrologice ale anului. Pe lângă faptul că ne va oferi o priveliște frumoasă pe cer, pentru că va arăta uimitor, va fi plină de o energie puternică care te-ar putea ajuta să îți realizezi obiective la care poate visezi de mult timp. Pentru asta, îți spunem cum să faci un ritual pentru a-ți îndeplini toate dorințele.

Ce este Luna roz?

luna roz
imagine creata cu AI

Luna Roz este momentul în care Luna se află cel mai aproape de planeta noastră pe orbita sa eliptică. Numele acestui eveniment astrologic nu are nicio legătură cu culoarea, ci pentru că coincide cu nașterea Phlox Subulata, flori sălbatice roz, originare din America de Nord, care apar atunci când începe primăvara boreală. Termenul a fost inventat în 1979 de Richard Nolle, un astrolog de renume.

Cum să faci ritualul pentru a-ți îndeplini dorințele de Lună Roz 2024

Luna Roz 2024 va avea loc în noaptea de marțea viitoare, 23 aprilie 2024 și, conform astrologiei (studiul astrelor), cum tot ceea ce se întâmplă în univers și pe cer ne influențează starea emoțională și mentală, acest eveniment va aduce un flux energetic care va avea impact asupra gândurilor, dorințelor și chiar asupra unor simptome fizice care ar putea dezvălui legătura noastră cu cosmosul.

Etapa 1

Pentru a începe ritualul de împlinire a dorințelor din Luna Trandafirilor 2024, vei medita sincer asupra a ceea ce speri să apară în viața ta, întrebându-te la ce visezi cel mai mult și ce te-ar face fericit. Când îți va fi clar acest lucru, vei căuta imagini care îl reprezintă și le vei imprima pentru a crea un colaj. În timp ce faceți acest lucru, repetați-vă că acest lucru va deveni realitate și vizualizați-vă trăindu-l.

Pasul 2

Cu markere, scrie pe colajul tău cuvintele care reprezintă toate aceste vise. În același timp, gândiți-vă la modul în care realizarea obiectivelor dvs. i-ar putea ajuta pe alții, la modul în care restul ar putea fi în slujba binelui lumii. După ce ați terminat, puneți colajul într-un loc vizibil, astfel încât să vă puteți aminti că acest ritual de împlinire a dorințelor din Luna Roz 2024 vă va aduce tot ceea ce vă cereți.

Pasul 3

După acest ritual de împlinire a dorințelor Lunii Roz 2024, îți vei lua ceva timp pentru a te calma și a fi în prezent. De la data la care faci acest ritual (care poate fi înainte sau în timpul evenimentului astrologic), nu îl vei mai vedea timp de 6 luni. Vei fi surprins de câte vise realizate vei fi experimentat până atunci.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel